شناسهٔ خبر: 8019772 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

نوبخت: دو کارگروه با مسئولیت وزرای کشور و ارشاد برای پیگیری حادثه منا تشکیل شد

سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز هیات دولت تصمیم به اعزام سریع هیاتی به ریاست وزیر فرهنگ به همراه مسئولان هلال احمر و هواپیمایی به عربستان برای مدیریت مسائل گرفته شد

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم»، فارس نوشت:

محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت عصر جمعه پس از جلسه فوق العاده هیأت دولت که برای بررسی حادثه منا تشکیل شده بود، اظهارداشت: در این جلسه در خصوص حادثه منا و فاجعه غم انگیز کشتار مسلمانان بحث و گفتگو شد.

وی ادامه داد: غیر از انتقادی که به عدم مدیریت دولت عربستان برای فراهم کردن شرایط امور زائران فراهم شد، دو تصمیم مشخص در جلسه هیات دولت اتخاذ شد که یکی از تصمیم ها اعزام سریع هیاتی به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه مسئولان هلال احمر و هواپیمایی به عربستان برای مدیریت مسائل بود.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: تصمیم دوم این بود که ستادی در داخل کشور با مسئولیت وزیر کشور و تعدادی از وزرا تشکیل شود که این کارگروه نیز عصر امروز و پس از جلسه هیات دولت نخستین نشست خود را اغاز کرد.

وی با بیان اینکه ستادی که در داخل کشور تشکیل شده، مسئول است که نحوه انتقال جان‌باختگان را به کشور پیگیری کند، خاطرنشان کرد: باید برای مداوای مجروحان به سرعت عمل کنیم زیرا در عربستان تعداد کشته‌ها زیاد است و نوع مدیریت عربستان نشان داد که نمی‌توان از آن‌ها انتظار کار خاصی داشت.

نوبخت در پایان با بیان این که برای مسوولان عربستان شاید مسائل دیگری در اولویت باشد خاطرنشان کرد: باید شرایطی فراهم شود تا زائران حج خود را به پایان برسانند. وزارت راه و شهرسازی نیز اعلام کرده که این آمادگی را دارد که به سرعت زائران را به کشور منتقل کند.

سخنگوی دولت گفت : غیر از کشته شدن بیش از 131 نفر، مجروح شدن 85 نفر و مفقود شدن365 نفر از هموطنانمان در حال حاضر بیش از 65 هزار زائر ایرانی در عربستان هستند که حج آنان ناتمام مانده و نیاز است تا مدیریت شایسته ای برای این کار صورت بگیرد.