شناسهٔ خبر: 8008810 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

تظاهرات علیه صهیونیستها و آل سعود در 8 استان کشور

امروز پس از اقامۀ نماز جمعه در تهران و 7 استان دیگر تظاهرات در محکومیت هتک حرمت صهیونیستها به مسجد الاقصی و همچنین حملات آل سعود به مردم یمن، برگزار می شود .

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی ادامۀ حملات ناجوانمردانه و بی وقفۀ  صهیونستهای اشغالگر  به مسجد الاقصی و رژیم منفور آل سعود به یمن با صدور اطلاعیۀ محکومیت و فراخوان تظاهرات عمومی اعلام کرد: پس از اقامۀ نماز پرصلابت جمعۀ این هفته  (3 مهر ماه)، در محکومیت خباثت و تعرض بی شرمانۀ صهیونیست های خونخوار به قبلۀ اول مسلمین جهان و هتک حرمت مسجد الاقصی و نیز همچنین  حملات بی شرمانۀ آل سعود جنایتکار و منفور به مردم مظلوم و بی پناه یمن  ؛ در مرکز هشت استان کشور،مراسم تظاهرات علیه این اقدامات وحشیانۀ با  فریاد های رسای "مرگ بر اسرائیل"  و  "مرگ بر استکبار "  و "مرگ بر آل سعود " برگزار می شود .
 
این فراخوان می افزاید: در ادامۀ جنایات بی‌شمار و وقیحانۀ رژیم های کودک کش صهیونیستی و  آل سعود در هنگامۀ مناسک عبادی و سیاسی حج تمتع در سرزمین وحی، مکۀ مکرمه ، این دو رژیم در اقدامی کاملاً  مشترک ، هماهنگ و همسو با اهداف پلید و خائنانۀ سران خود  ، دست به چنین خباثتی بزرگ و جنایتی خونبار در  قتل و غارت مردم مسلمان، استقلال طلب و آزادیخواه و زن و کودک آواره و مظلوم و بی پناه فلسطین و یمن زدند.  

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همچنین اعلام کرد: جنایتی که، نشان از  استیصال و درماندگی استکبار جهانی و رژیم تروریست پرور صهیونیستی و دولت های دست نشانده آنان به ویژه رژیم دست نشانده و کودک کش خائن الحرمین سعودی دارد.
 استیصال و درماندگی که در پی شکست های مفتضحانه و پی در پی آنان از"جبهۀ بزرگ بیداری و مقاومت اسلامی" رقم خورده است.

در ادامه این فراخوان آمده است: نمایشی از استیصال و درماندگی که در ورای آن ، رذالت و سفاهت و خباثت رژیم متزلزل آل سعود خائن و رژیم جعلی و  منفور صهیونیستی و در پس آن ذات خشونت طلب و تروریست پرور  آنان  به صورت کاملاً مشهود ، آشکار  است.  این تظاهرات محکومیت همزمان در مراکز هشت استان کشور  از جمله ( شهرکرد، سنندج، رشت، بجنورد، زنجان، بوشهر، یاسوج، خرم‌آباد)، پس از اتمام نماز عبادی ـ سیاسی جمعه سوم مهر ماه، با شعار های کوبندۀ  "مرگ بر امریکا"  و  "مرگ بر اسرائیل "  و " مرگ بر آل سعود " ،  انجام می شود.
 
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در پایان این اطلاعیۀ محکومیت و فراخوان، تظاهرات اعتراض آمیز خود ؛ از عموم مردم شریف دعوت می کند تا با حضور دشمن شکن و وحدت بخش و حماسه آفرین خود در این تظاهرات، ضمن اعلام برائت از رژیم های جلاد صهیونیست و آل سعود  ، این اقدامات غیر انسانی را به شدت محکوم کرده و توقف کامل جنایت و کودکشی را از غزه و فلسطین تا یمن فریاد کرده و از "جبهۀ بزرگ بیداری و مقاومت اسلامی" در سرزمین های اشغالی فلسطین و یمن و سایر نقاط جهان حمایت کنند