شناسهٔ خبر: 80067210 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صراط‌نیوز | لینک خبر

سردار بلالی: آمریکا و صهیونیست‌ها تمدن ندارند

صاحب‌خبر -
به گزارش صراط به نقل از سردار علی بلالی، مشاور فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در پاسخ به پرسشی درباره مبنای تعبیر «جنگ تمدنی» برای جنگی که آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی آغاز کرده‌اند، اظهار کرد: تمدن متعلق به مشرق‌زمین است و آن‌ها تمدنی ندارند. آن‌ها در برابر مردم و جبهه‌ای ایستاده‌اند که هدفش این است که مستضعفان وارث زمین شوند.وی افزود: آن‌ها به‌دنبال منابع و ثروت‌های مردم مشرق‌زمین هستند. کشورهای برادر و مسلمان در اطراف ما باید این درک را داشته باشند که آمریکایی‌ها و هم‌پیمانانشان به‌دنبال توانمندشدن و توسعه مردم مشرق‌زمین و مسلمانان نیستند و فقط می‌خواهند جیب خود را پر کنند.
 
مشاور فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به رفتار تاریخی قدرت‌های غربی با بومیان آمریکا و مردم آفریقا تصریح کرد: آن‌ها قدرت خود را با کشتار بومیان آمریکا و از بین بردن مردم آفریقا به دست آورده‌اند. کشورهای اروپایی و آمریکا سابقه استثمارگری و استعمار دارند؛ فرانسه و بلژیک از جمله نمونه‌های این سابقه هستند.سردار بلالی ادامه داد: این کشورها، اقدامات خلاف و جنایت‌ها را انجام داده‌اند و اکنون مدعی هستند که برای برقراری عدالت و صلح آمده‌اند؛ در حالی که سابقه و تمدنی ندارند که بخواهند به آن افتخار کنند. تمدن متعلق به مشرق‌زمین و مسلمانان است و ان‌شاءالله این نبرد با موفقیت ما مشرق‌زمینی‌ها همراه خواهد بود.
 
وی با استناد به آیه «وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ» گفت: ان‌شاءالله زمین آماده ظهور حضرت بقیةالله‌الاعظم(عج) و ایجاد تمدن نوین اسلامی می‌شود. آن‌ها در برابر ایجاد این حکومت جهانی مقاومت می‌کنند، اما راه به جایی نخواهند برد.مشاور فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران تأکید کرد: آن‌ها تمدنی ندارند که بخواهند آن را نشان دهند و به ثبت برسانند؛ حتی اگر بخواهند چنین چیزی را اثبات کنند، راه این نیست. همه این تلاش‌ها برای جلوگیری از شکل‌گیری این تمدن است.
 
 
گفتنی است، گفتنی است، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، در سخنرانی اخیر خود در آتن، با اشاره به حمله سپاه خشایارشا به این شهر و تأکید بر ضرورت دفاع از تمدن غرب، اظهاراتی توهین‌آمیز علیه تمدن ایران مطرح کرد.
∎​