شناسهٔ خبر: 80047032 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

امید غضنفر، شاعر و روزنامه‌نگار بوشهری درگذشت

امید غضنفر، شاعر، نویسنده و روزنامه‌نگار بوشهری که سال‌ها در حوزه مطبوعات محلی و ادبیات فعالیت داشت، در ۶۱ سالگی درگذشت. امید غضنفر، شاعر، نویسنده و روزنامه‌نگار بوشهری که سال‌ها در حوزه مطبوعات محلی و ادبیات فعالیت داشت، در ۶۱ سالگی درگذشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، امید غضنفر، شاعر، نویسنده و روزنامه‌نگار، جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ درگذشت. خبر درگذشت او را ابوالقاسم ایرانی، شاعر، اعلام کرده است.

غضنفر متولد سال ۱۳۴۴ بود و بخش مهمی از فعالیت حرفه‌ای خود را در مطبوعات محلی استان بوشهر گذراند. او مسئولیت صفحات ادبی نشریاتی همچون هفته‌نامه‌های نصیر بوشهر، پیغام، نسیم جنوب، آیینه جنوب و پیام عسلویه را بر عهده داشت و در کنار فعالیت مطبوعاتی، حضوری مستمر در محافل فرهنگی و ادبی داشت.

فعالیت‌های او در پیوند میان روزنامه‌نگاری و ادبیات شکل گرفته بود؛ حوزه‌ای که در آن صفحات ادبی نشریات محلی فرصتی برای معرفی آثار نویسندگان و شاعران و بازتاب جریان‌های فرهنگی فراهم می‌کرد.

از امید غضنفر سه کتاب با عنوان‌های «سینما شعر»، «مرثیه‌ای برای بودشده‌ها» و «فریم‌های شهر نگاتیو» به یادگار مانده است. این آثار بخشی از کارنامه ادبی او را تشکیل می‌دهند و نامش را در کنار فعالیت‌های مطبوعاتی‌اش در حافظه فرهنگی و ادبی بوشهر ثبت می‌کنند.

درگذشت این شاعر و روزنامه‌نگار در حالی است که سال‌ها فعالیت او در نشریات محلی، بخشی از تجربه مطبوعاتی و ادبی استان بوشهر را شکل داده بود.

∎​