شناسهٔ خبر: 80045873 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ۱۹دی | لینک خبر

رونمایی از رقم قرارداد قلعه‌نویی توسط تاج

19 دی آنلاین: رییس فدراسیون فوتبال در گفت‌گویی از رقم قرارداد امیر قلعه‌نویی و سرمربی آینده تیم فوتبال امید رونمایی کرد.

صاحب‌خبر -
مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال در کفت‌گویی درباره برنامه‌های فدراسیون فوتبال برای تقویت کادر فنی تیم ملی اظهار کرد: در حال مذاکره برای اضافه شدن یک مربی خارجی به کادر فنی هستیم و قلعه‌نویی نیز این موضوع را پیگیری می‌کند. تلاش بر این است که گزینه موردنظر با توافق دو طرف انتخاب شود و به جمع کادر فنی اضافه شود.
وی با اشاره به همکاری پیشین آنتونیو گالیاردی، مربی ایتالیایی، با تیم ملی ایران گفت: گالیاردی از مربیان خوب خارجی بود که با هزینه‌ای قابل قبول با تیم ملی همکاری کرد و در مسیر صعود به جام جهانی کنار ما بود، اما با توجه به شرایطی که پس از تحولات اخیر پیش آمد، نتوانست در ادامه همراه تیم ملی باشد.
رئیس فدراسیون فوتبال افزود: قرارداد گالیاردی تا مقطعی که با تیم ملی همکاری داشت، پرداخت شد و به دلیل عدم حضور در زمان مورد توافق، جریمه‌ای نیز از او دریافت کردیم. با این حال، جذب مربی خارجی در شرایط کنونی آسان نیست و باید گزینه‌ای انتخاب شود که بتواند به تیم ملی کمک کند.
تاج با اشاره به احتمال تغییرات در کادر فنی تیم ملی گفت: به نظر می‌رسد تغییراتی در ترکیب بازیکنان و دستیاران قلعه‌نویی انجام شود. احتمال دارد ۳۰ تا ۴۰ درصد بازیکنان تغییر کنند و در کادر فنی نیز تغییراتی خواهیم داشت. اضافه شدن یک مربی خارجی به جمع دستیاران سرمربی تیم ملی نیز محتمل است.
قرارداد قلعه‌نویی سالانه ۵۰ میلیارد تومان است
رئیس فدراسیون فوتبال درباره قرارداد امیر قلعه‌نویی اظهار کرد: قرارداد قلعه‌نویی تا جام جهانی سالانه ۳۰ میلیارد تومان بود، اما اکنون مبلغ سالانه ۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. در قرارداد او رقم مشخصی از سوی خودش نوشته نشده و منصفانه نیست که گفته شود ماهانه ۱۵ یا ۳۰ میلیارد تومان مطالبه می‌کند.
وی با رد رقم ۹۰ میلیارد تومان برای دوره منتهی به جام ملت‌های آسیا گفت: اگر درباره ادامه همکاری تا پایان جام ملت‌ها جمع‌بندی و توافق شود، مبلغ قرارداد سالانه ۵۰ میلیارد تومان خواهد بود.
امکان معرفی دیرهنگام قهرمان لیگ وجود داشت
تاج در بخش دیگری از صحبت‌های خود به پرونده تعیین قهرمان لیگ بیست‌وپنجم پرداخت؛ موضوعی که پس از توقف مسابقات همچنان محل اختلاف میان فدراسیون فوتبال و باشگاه استقلال است.
وی با اشاره به نامه‌نگاری با کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) گفت: ممبینی باید به کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه می‌زد که قهرمان لیگ را بعداً اعلام می‌کنیم. قبل از آن، تیم‌ها به آسیا معرفی شده بودند.
رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: طبق اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، کویت از قبل نامه زده بود که قهرمان لیگ خود را در زمان دیگری معرفی می‌کند و ما هم می‌توانستیم همین کار را انجام دهیم، اما این اقدام صورت نگرفت.
تاج با اشاره به تصمیم قبلی هیئت‌رئیسه فدراسیون برای معرفی نکردن قهرمان لیگ بیست‌وپنجم تصریح کرد: در جلسه‌ای که سازمان لیگ برگزار کرد، ۱۴ باشگاه با ادامه مسابقات مخالفت کردند و دو باشگاه با برگزاری بازی‌ها موافق بودند. در نهایت لیگ متوقف شد و هیئت‌رئیسه نیز تصمیم گرفت جام قهرمانی اهدا نشود.
وی با بیان اینکه استقلال پس از این تصمیم اعتراض‌هایی مطرح کرده است، افزود: استقلال دلایلی برای دریافت جام ارائه کرده و این موضوع برای بررسی مجدد به سازمان لیگ ارجاع شده است. در مقابل، باشگاه‌های دیگری نیز دلایل خود را برای مخالفت با این درخواست مطرح کرده‌اند.
رئیس فدراسیون فوتبال تأکید کرد: تصمیم نهایی زمانی مشخص می‌شود که هیئت‌رئیسه نظر خود را اعلام کند. این هیئت پیش‌تر با اهدای جام به استقلال مخالف بود، اما اکنون موضوع دوباره در حال بررسی است و باید منتظر جمع‌بندی نهایی ماند.
گل‌محمدی به سرمربیگری تیم امید نزدیک است
تاج در ادامه درباره انتخاب سرمربی تیم فوتبال امید ایران نیز گفت: فدراسیون در حال پیگیری مراحل انتخاب سرمربی است و گزینه‌های مختلفی بررسی شده‌اند. درباره افشین قطبی نیز از سوی برخی همکاران مذاکراتی انجام شده، اما شخصاً مذاکره‌ای با او نداشته‌ام.
وی با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با یحیی گل‌محمدی اظهار کرد: صحبت‌هایی با گل‌محمدی صورت گرفته و به نظر می‌رسد توافق با او به مراحل پایانی نزدیک شده است. امیدواریم این موضوع به‌زودی نهایی و به‌صورت رسمی اعلام شود تا سرمربی جدید هرچه سریع‌تر کار خود را برای آماده‌سازی تیم امید آغاز کند.
میزان سرمایه‌گذاری کشورها در فوتبال افزایش یافته است
رئیس فدراسیون فوتبال در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تفاوت سطح سرمایه‌گذاری کشورها در رشته‌های ورزشی گفت: موفقیت در رشته‌هایی که کشورها سرمایه‌گذاری کمتری در آنها انجام می‌دهند، می‌تواند آسان‌تر باشد. برای مثال، در فوتسال و فوتبال ساحلی به جمع تیم‌های سوم و چهارم دنیا رسیده‌ایم و اکنون برای کسب جایگاه نخست تلاش می‌کنیم.
تاج با تأکید بر افزایش سرمایه‌گذاری در فوتبال جهان اظهار کرد: نمی‌خواهم درباره رشته‌های دیگر اظهارنظر کنم، اما در فوتبال شاهد افزایش مستمر سرمایه‌گذاری کشورها هستیم؛ کشورهایی مانند قطر، عربستان و امارات منابع مالی قابل‌توجهی به این رشته اختصاص داده‌اند.
وی با اشاره به هزینه‌های عربستان برای توسعه فوتبال و جذب ستاره‌های بین‌المللی گفت: محمد بن‌سلمان حدود ۳۰ میلیارد دلار برای مجموعه عربستان در نظر گرفته بود و تأکید داشت بازیکنانی مانند رونالدو جذب شوند و رویدادهای بزرگ ورزشی در این کشور برگزار شود. با این حال، هزینه‌کرد بالا لزوماً به معنای قرار گرفتن فدراسیون فوتبال یک کشور در میان بهترین فدراسیون‌ها نیست.
رئیس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: در ارزیابی عملکرد فدراسیون‌ها باید شرایط و میزان سرمایه‌گذاری رقبا نیز در نظر گرفته شود. اگر عربستان در سال گذشته در زمره فدراسیون‌های برتر قرار گرفت، ایران و کره جنوبی نیز در این ارزیابی جایگاه داشتند.
∎​