شناسهٔ خبر: 80043921 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

عصبانیت ترامپ از نگرفتن جایزه صلح نوبل

اقتصادنیوز: ترامپ از نرسیدن به جایزه صلح نوبل ابراز خشم کرد.

صاحب‌خبر - p]:m-0 [&_table:not(.price-tables)_td>p]:m-0 print:[&_.table_res]:overflow-x-visible print:[&_table:not(.price-tables)_th]:min-w-0 print:[&_table:not(.price-tables)_td]:min-w-0">

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، ترامپ با ابراز عصبانیت از اعطای جایزه نوبل گفت امروز جایزه صلح نوبل را به فردی دادند که هرگز نامش را نشنیده‌ام و هیچ‌کس او را نمی‌شناسد؛ او یک فرد ناشناس و مرموز است!

خبر مرتبط
ادعاهای ترامپ درباره ایران: من مانع منفجر کردن کل خاورمیانه شدم | تنها چیزی که ایران دارد، تورم است | تکلیف ایران، خیلی زود مشخص خواهد شد

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با تکرار لفاظی‌های ضد ایرانی ادعا کرد: ایالات متحده آمریکا کنترل کامل تنگه هرمز را در اختیار دارد!



رئیس دولت آمریکا مدعی شد: من به 8 جنگ پایان دادم و اکنون در آستانه پایان دادن یا پیروزی در دو جنگ دیگر یعنی ایران، و روسیه با اوکراین هستم.

∎​

برچسب‌ها: