شناسهٔ خبر: 80034977 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

من به این‌ها نمی‌بازم؛ استقلال، محبوب بیرانوند!

علیرضا بیرانوند بیشتر از ۳ هزار روز است که مقابل استقلال شکست نخورده است.

صاحب‌خبر -

تساوی روز گذشته هم نتوانست طلسم شکست‌ناپذیری علیرضا بیرانوند مقابل استقلال را بشکند؛ رکوردی که حالا با یک بازی دیگر، به ۲۲ تقابل رسیده و همچنان پابرجاست. بیرانوند بیش از ۳ هزار روز است که برابر آبی‌های پایتخت شکست نخورده و استقلال را می‌توان یکی از حریفان محبوب و مورد علاقه این دروازه‌بان دانست.

بیرانوند در ۲۲ تقابل با استقلال، ۱۱ برد، ۹ تساوی و تنها ۲ شکست در کارنامه دارد. نکته جالب اینکه هر دو شکست او مقابل استقلال با پیراهن پرسپولیس رقم خورده و دروازه‌بان شماره یک فوتبال ایران در دوران حضورش در نفت تهران و تراکتور هرگز برابر آبی‌ها بازنده نشده است.

استقلال در این ۲۲ مسابقه تنها ۱۲ بار موفق به باز کردن دروازه بیرانوند شده و این گلر ۱۳ کلین‌شیت هم به ثبت رسانده است؛ آماری که نشان می‌دهد رویارویی با استقلال برای بیرانوند معمولاً با عملکردی مطمئن همراه بوده است.

آخرین شکست بیرانوند مقابل استقلال به ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ و دربی برگشت لیگ هفدهم برمی‌گردد. از آن مسابقه تاکنون، هر بار دو تیم روبه‌روی هم قرار گرفته‌اند، بیرانوند از زمین شکست‌خورده خارج نشده و حتی تساوی روز گذشته نیز باعث شد این رکورد ویژه همچنان ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: چرا دوئل صدر برنده نداشت؟ در تبریز کسی دنبال برد نبود؟!

∎​