شناسهٔ خبر: 80028481 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

پرسپولیسی ها اشک من را درآوردند!

بازیکن سابق پرسپولیس در گفت‌وگویی که با رسانه عراقی داشت درباره پشت پرده جدایی اش از این تیم صحبت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، سینا اسد بیگی یکی از بازیکنان ایرانی شاغل در لیگ عراق است که در تیم دهوک بازی می کند.

اسدبیگی نمایش خوبی در دهوک داشته و از بازیکنان کلیدی تیم یحیی گل محمدی است.

او در گفت و گویی که با رسانه عراقی yariga داشت درباره جدایی اش از پرسپولیس گفت: من هیچ وقت درباره این موضوعات صحبت نکرده‌ام اما اکنون چون شما می‌خواهید صحبت می‌کنم. راستش جدایی از پرسپولیس اصلا خوب نبود و باشگاه اشک من را درآورد. من سه سال در پرسپولیس بازی کردم و چهار جام کسب کردم. پرسپولیس تیم دوران کودکی من بود و از بازی در این تیم لذت بردم.

او ادامه داد: من قبل از آغاز فصل به باشگاه رفتم و گفتم که چند پیشنهاد داخلی و خارجی دارم و وضعیت من را مشخص کنید اما آنها گفتند که من سرمایه باشگاه هستم و من را می‌خواهند. من با تیم راهی ترکیه شدم و زیر نظر گاریدو کار کردم. همه‌چیز خوب بود و من در سه بازی آغاز فصل هم فیکس بودم اما به یکباره همه چیز تغییر کرد. باشگاه اجازه تمرین را به من نمی‌داد و در مسیر بازگشت به خانه گریه می‌کردم. پرسپولیسی ها دل من را شکستند.

اسد بیگی در ادامه گفت: باشگاه درحالی که ۲۴ ساعت از بسته شدن نقل و انتقالات باقی مانده بود اعلام کرد که من را نمی‌خواهد و سرمربی تیم را دلیل این اتفاق معرفی کرد. البته گاریدو هم در گفت و گو با باشگاه چنین چیزی را تایید کرد اما مشخص بود که این صحبت ها از طرف باشگاه به او تحمیل شده است.

او درباره حضور در لیگ عراق هم گفت: حضور در دهوک مثل پرسپولیس است و من در این تیم لذت می برم.

سینا اسدبیگی در ادامه صحبت‌های خود تاکید کرد که قهرمانی باشگاهی را به دعوت به تیم ملی و همچنین پاس گل را به گل زدن ترجیح می‌دهد.

∎​