شناسهٔ خبر: 79985614 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

پلیس در تعقیب شوهر آتش‌افروز

مردی که به‌خاطر اختلاف مالی، همسر موقتش را به آتش کشیده و باعث مرگ او شده بود، تحت تعقیب پلیس جنایی پایتخت قرار گرفت.  مردی که به‌خاطر اختلاف مالی، همسر موقتش را به آتش کشیده و باعث مرگ او شده بود، تحت تعقیب پلیس جنایی پایتخت قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار جام‌جم، شامگاه جمعه، دهم مهر امسال، زنی هنگام رفتن به خانه‌اش در یکی از کوچه‌های محله نبرد تهران، متوجه صدای فریاد و کمک‌خواهی شد. او با دنبال کردن صدا، خودرویی شعله‌ور دید که و زنی از آن پیاده شده و سراسر بدنش در آتش می‌سوزد. سعی کرد او را نجات دهد، اما موفق نشد. بعد با پلیس و آتش‌نشانی تماس گرفت و کمک خواست. وقتی نیرو‌های امدادی و مأموران به محل رسیدند، معلوم شدآن زن به کمک مردم، به زن جوان را از آتش دور کرده‌است، اما خودرو همچنان در حال سوختن بود که شعله‌های آن را مهار کردند.
زن جوان که دچار سوختگی شدید شده بود به بیمارستان انتقال پیدا کرد. همزمان با تحقیقات محلی معلوم شد مصدوم از ساکنان ساختمانی در همان حوالی است، اما مشخص نبود چطور او و خودرویش آتش گرفته است. 
تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا این‌که ظهر روز شنبه به پلیس خبر رسید زن مصدوم به‌دلیل شدت سوختگی فوت کرده، اما قبل از مرگ گفته بود شوهر موقتش این بلا را سرش آورده است. مرگ او به بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران گزارش شد. ماموران از خانواده مقتول تحقیق کردند که مشخص شد او مدتی قبل با مردی آشنا شده و به عقد موقت او در آمده است. پس از آن، پس‌اندازش را در اختیار شوهرش قرار داده بود تا با آن سرمایه‌گذاری کند، اما مدتی بعد با یکدیگر دچار اختلاف شدند و بر سر مسائل مالی به مشکل خوردند. مرد جوان نیز حاضر نبود پول او را پس بدهد. همین اختلاف و باعث شد که به‌شدت درگیر شوند. 
مأموران با بازبینی فیلم دوربین‌های مداربسته اطراف محل حادثه، تصاویری به‌دست‌آوردند که نشان می‌داد مرد آتش‌افروز با یک گالن بنزین به سمت خودروی زن جوان رفته و سوار آن شده است. آنها چند دقیقه با یکدیگر صحبت کردند، سپس مرد از خودرو پیاده شد، بنزین روی آن ریخت و خودرو را به آتش کشید. زن جوان با همان حال از خودرو بیرون آمد تا خود را نجات دهد که به‌دلیل شدت سوختگی فوت کرد. 
دیروز، کارآگاهان موفق شدند خودرویی را که مرد آتش‌افروز با آن به محل جنایت آمده بود توقیف و راننده‌اش را بازداشت کنند. او با انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بازجویی شد و در تشریح ماجرا گفت: متهم فراری دوستم بود. روز حادثه، او را اتفاقی در خیابان دیدم. از من خواست به یک جایگاه سوخت برویم. یک گالن بنزین خرید و بعد خواست به خانه دوستش برویم تا بنزین را به او تحویل دهد. در خیابانی پیاده شد و چند دقیقه بعد بدون ظرف بنزین بازگشت. بعد از دستگیری متوجه جنایت او شدم.
روحانی‌زاده، کشیک وقت دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت: راننده در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران برای دستگیری قاتل آتش‌افروز ادامه دارد.

∎​