شناسهٔ خبر: 79969596 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تکرار لفاظی‎‌های ترامپ علیه ایران

دونالد ترامپ رئیس دولت تروریست آمریکا بار دیگر ادعای خود درباره ایران را تکرار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ، رئیس‌ دولت تروریست آمریکا پیش از عزیمت به اوهایو، در جمع خبرنگاران با تکرار تهدیدات خود برای پیشبرد زیاده‌خواهی‌های واشنگتن مدعی شد: «ما یک تصمیم درباره ایران خواهیم گرفت و من این تصمیم را خواهم گرفت. ما این کار را یا به روشی آسان یا به روشی دشوار انجام خواهیم داد.»

رئیس جمهوری جنگ افروز آمریکا درحالیکه برنامه هسته‌ای ایران طبق گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و نیز نهادهای اطلاعاتی آمریکا، صلح آمیز بوده است، مدعی شد: ایران عملا از هرگونه برنامه برای ساخت سلاح هسته‌ای دست کشیده است.

او همچنین درباره بهای نفت که به چالش اصلی داخلی در آستانه انتخابات این کشور تبدیل شده مدعی شد: در کاهش قیمت‌ها موفق بوده‌ایم و قیمت نفت در حال حاضر در حال کاهش است.

تحلیلگران سیاسی معتقدند با توجه به نگرانی‌های فزاینده جریان‌های داخلی و جمهوری‌خواهان خسته از جنگ درباره پیامدهای منفی درگیری‌ها بر قیمت سوخت و زندگی شهروندان، ترامپ تلاش می‌کند با تمرکز بر مسائل امنیتی و خارجی، توجه رأی‌دهندگان را از چالش‌های اقتصادی دور کند.

ترامپ: رابطه‌ام با کیم جونگ اون خوب است؛ چون 112 بمب هسته‌ای دارد

دونالد ترامپ، در اظهاراتی به مقایسه نحوه تعامل واشنگتن با جمهوری دمکراتیک خلق کره (کره شمالی) و جمهوری اسلامی ایران پرداخت و اشاره کرد که برخورداری پیونگ‌یانگ از تسلیحات هسته‌ای، لزوم حفظ روابط حسنه با «کیم جونگ اون» رئیس این کشور را توجیه می‌کند.

ترامپ در این باره گفت: «وقتی عده‌ای 112 کلاهک یا موشک هسته‌ای در اختیار دارند، عاقلانه است که با آن‌ها رابطه خوبی داشته باشید.»

انتهای پیام/

 
∎​