کاروان ورزش ایران در حالی وارد سیزدهمین روز بازیهای آسیایی شد که در روز گذشته و در کشتی فرنگی به ترتیب توسط علیرضا عبدولی و مهدی بالی صاحب مدال طلا و برنز شد و در پایان این روز هم رضا علیپور صاحب مدال نقره سنگنوردی در ماده سرعت شد. کاروان ایران با مجموع ۴۲ مدال شامل ۱۲ طلا، ۱۷ نقره و ۱۳ برنز در رده هفتم جدول توزیع مدالی قرار داشت، اما در پایان دیروز از حیث تعداد مدال و جایگاه شرایط بهتری پیدا کرد.
تکواندو، جودو، پدل، والیبال، واترپلو، تیروکمان، کشتی آزاد و جوجیتسو رشتههایی بودند که ورزشکاران کشورمان در آنها به رقابت با حریفانشان پرداختند.
در جریان این روز کاروان ایران توسط امیرحسین زارع و محمد نخودی در کشتی آزاد و ساغر مرادی در تکواندو صاحب مدال تاریخی طلا شد و مجموع مدالهای خود را به ۴۵ مدال شامل ۱۳ طلا، ۱۷ نقره و ۱۳ برنز رساند. با طلاهای کسب شده توسط این ورزشکاران، کاروان ایران از رکورد تعداد طلاهای بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو عبور کرد ضمن اینکه در رقابت با هند و تایلند با یک پله صعود در جایگاه ششم ایستاد. دیروز تیم ملی واترپلو ایران در مرحله نیمهنهایی مقابل ژاپن مدافع عنوان قهرمانی قرار گرفت و با نتیجه ۲۶ بر ۱۲ متحمل شکست شد و از صعود به فینال باز ماند. این تیم برای کسب مدال برنز در آخرین دیدار خود، امروز برابر چین قرار میگیرد.
در جریان رقابتهای تکواندو وزن ۶۷- کیلوگرم، ساغر مرادی در دیدار نهایی برابر اوزودا از ازبکستان قرار گرفت و با کسب پیروزی به عنوان قهرمانی و مدال طلا دست یافت.
این نخستین طلای زنان تکواندو ایران در تاریخ بازیهای آسیایی است.
امیرحسین زارع، آزادکار وزن ۱۲۵ کیلوگرم در مرحله نیمهنهایی کاسیمبک از قزاقستان را شکست داد و فینالیست شد. او در مبارزه نهایی هم مقابل کشتیگیر چین پیروز شد و به مدال طلا دست یافت. این دومین مدال و طلای کشتی آزاد در ناگویاست.
در ادامه مسابقات پدل بازیهای آسیایی و در مرحله نیمهنهایی این بازیها، تیم دو نفره پدل ایران متشکل از آریا روغنی و حامی گلستان در مرحله نیمهنهایی بازیهای آسیایی ناگویا مقابل تیم قطر شکست خورد و از صعود به فینال باز ماند.
پیش از این دیگر تیم پدل ایران با ترکیب امیرمحمد جمشیدی و فرساد شاهی هم با متحمل شدن شکست برابر مالزی، از صعود به فینال باز مانده بود. بدین ترتیب دیدار ردهبندی این رقابتها تمام ایرانی خواهد بود و مدال برنز برای پدل ایران قطعی است. در ادامه رقابتهای کشتی آزاد بازیهای آسیایی و در وزن ۸۶ کیلوگرم، محمد نخودی در مبارزه نهایی، ۹ بر ۶ برابر هایاتو ایشیگورو نایب قهرمان جهان از ژاپن پیروز شد و به مدال طلا دست یافت. این نخستین مدال کشتی آزاد است.تیم ملی والیبال در مرحله نیمهنهایی بازیهای آسیایی و در رقابت با پاکستان با نتیجه ۳ بر صفر پیروز شد و به مرحله فینال راه پیدا کرد. شاگردان پیاتزا در سه دست متوالی با نتایج ۲۵ بر ۱۳، ۲۵ بر ۱۵، ۲۵ بر ۱۱، پیروز میدان شدند.
رونمایی از ستاره جدید در جمعه طلایی
کاروان ورزش ایران در حالی وارد سیزدهمین روز بازیهای آسیایی شد که در روز گذشته و در کشتی فرنگی به ترتیب توسط علیرضا عبدولی و مهدی بالی صاحب مدال طلا و برنز شد و در پایان این روز هم رضا علیپور صاحب مدال نقره سنگنوردی در ماده سرعت شد.
صاحبخبر -
∎