شناسهٔ خبر: 79929328 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه در مازندران

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به شناسایی ویلاهای خالی از سکنه در استان، گفت: از اول آبان‌ماه، فرآیند پایش و قطع گاز این واحدها آغاز می‌شود.

صاحب‌خبر -

هژبر جوادی، مدیرعامل شرکت گاز مازندران، اعلام کرد: با توجه به محدودیت‌های تولید و ناترازی‌های انباشته شده در استان‌های شمالی، تمامی تمهیدات برای رویارویی با زمستان سخت اتخاذ شده است. 

وی تأکید کرد: برای حفظ پایداری گاز در بخش خانگی، مشترکان تجاری، صنعتی و سایر باید به سوخت دوم مجهز شوند. مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به شناسایی ویلاهای خالی از سکنه، هشدار داد: پایش برای قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه را از اول آبان‌ماه خواهیم داشت که هدف اصلی این طرح، تضمین پایداری جریان گاز برای منازل مسکونی در روزهای سرد سال است. 

جوادی اضافه کرد: همچنین مشترکان پرمصرف پله‌های سوم و چهارم که مصرفی معادل ۵ تا ۱۰ واحد مسکونی دارند، موظف به محدودسازی مصرف هستند در غیر این صورت با محدودیت مواجه خواهند شد. 

این مقام مسئول گفت: به تمامی ادارات نیز ابلاغ شده است تا ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته در مصرف گاز صرفه‌جویی کنند. عملیات بازرسی و پایش مصرف گاز ویلاهای لوکس و دارای استخر و همچنین ادارات، تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.

منبع : ایرنا
∎​

برچسب‌ها: