شناسهٔ خبر: 79905748 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

مرگ تلخ جوان دارابی با اصابت رعد و برق

رکنا حادثه: رئیس اورژانس فارس از جان‌باختن یک نفر و مصدومیت فردی دیگر بر اثر برخورد صاعقه در دو حادثه جداگانه در شهرستان داراب خبر داد.

صاحب‌خبر -

مسعود عابد با اشاره به وقوع دو حادثه ناشی از برخورد صاعقه در شهرستان داراب گفت: این حوادث ظهر امروز، ششم مهرماه، در دو نقطه از این شهرستان رخ داد و یک فوتی و یک مصدوم بر جای گذاشت.

وی افزود: نخستین حادثه ساعت ۱۲:۲۱ در محدوده گهرآباد و بزنگرو رخ داد که طی آن یک نفر بر اثر برخورد صاعقه دچار آسیب و ایست قلبی شد.

رئیس اورژانس فارس ادامه داد: کارشناسان اورژانس ۱۱۵ پس از حضور در محل، اقدامات احیای قلبی ریوی و تلاش‌های لازم برای نجات فرد را انجام دادند، اما متأسفانه این اقدامات نتیجه‌بخش نبود و وی جان خود را از دست داد.

عابد گفت: در حادثه دوم که ساعت ۱۲:۵۱ در روستای مروارید داراب رخ داد، یک نفر بر اثر برخورد صاعقه مصدوم شد.

وی تصریح کرد: کارشناسان اورژانس ۱۱۵ پس از حضور در محل و انجام اقدامات درمانی اولیه، مصدوم را برای ادامه روند درمان به بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) داراب منتقل کردند.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1253446
∎​

برچسب‌ها: