شناسهٔ خبر: 79891917 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

امروز

زنگ گردشگری در مدارس جیرفت به صدا درآمد

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان جیرفت از به صدا درآمدن زنگ گردشگری در مدارس این شهرستان هم‌زمان با روز جهانی گردشگری و آغاز هفته گردشگری خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، کمال‌الدین ضیاکمالی از به صدا درآمدن زنگ گردشگری هم‌زمان با روز جهانی و آغاز هفته گردشگری در مدارس شهرستان جیرفت خبر داد و اظهار کرد: این مراسم به‌صورت هم‌زمان در شماری از مدارس شهرستان برگزار شد.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای این برنامه آشنایی دانش‌آموزان با مفاهیم گردشگری، ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی شهرستان و تبیین نقش این صنعت در توسعه اقتصادی و اجتماعی، است، افزود: فرهنگ‌سازی در حوزه گردشگری باید از سنین مدرسه آغاز شود تا نسل آینده با داشته‌های فرهنگی و جاذبه‌های سرزمین خود آشنا شده و نسبت به حفاظت و معرفی این میراث احساس مسئولیت کند.

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان جیرفت گفت: آموزش و آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان می‌تواند زمینه شکل‌گیری نگاه درست و مسئولانه به گردشگری و میراث‌فرهنگی را فراهم کند و برگزاری برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در مدارس، فرصتی برای پیوند میان آموزش، هویت فرهنگی و توسعه گردشگری و همچنین تقویت مشارکت اجتماعی در معرفی ظرفیت‌های شهرستان است.

وی تاکید کرد: هفته گردشگری فرصتی برای توجه بیشتر به نقش گردشگری در ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی، معرفی ظرفیت‌های بومی و تقویت نشاط اجتماعی است و اجرای برنامه‌های فرهنگی برای کودکان و نوجوانان می‌تواند به تداوم و نهادینه‌شدن فرهنگ گردشگری در جامعه کمک کند.

∎​