شناسهٔ خبر: 79874989 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کاهش نرخ انواع سکه و طلا در بازار

تهران- ایرنا- معامله‌گران بازار طلا، در نخستین روز هفته هر گرم طلای ۱۸ عیار را به قیمت ۲۳ میلیون و ۸۴۲ هزار تومان معامله کردند که نسبت به هفته گذشته روند کاهشی داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، اتحادیه طلا امروز - شنبه 4 مهر - نرخ هر اونس طلا را ۴۲۸۵ دلار اعلام کرد که بر این اساس آن طلای ۱۸ عیار ۲۳ میلیون و ۸۴۲ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار ۳۱ میلیون و ۷۸۶ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

در بازار سکه نیز، سکه بهار آزادی طرح جدید ۲۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، طرح قدیم ۲۳۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۱۲۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۶۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش رفت.

سکه گرمی امروز نیز در کانال ۳۳ میلیون تومان معامله شد.

کاهش نرخ انواع سکه و طلا در بازار

نوسان انواع نرخ ارز مبادله‌ای

امروز در مرکز مبادله ارز و طلا قیمت فروش حواله دلار ۱۷۰ هزار و ۶۲۶ تومان و حواله یورو ۱۹۴ هزار و ۴۷۸ تومان بود.

همچنین درهم امارات ۴۶ هزار و ۴۶۰ تومان، یوان چین ۲۵ هزار و ۴۲۰ تومان و روبل روسیه ۲ هزار و ۲۳ تومان اعلام شد.

کاهش نرخ انواع سکه و طلا در بازار

∎​