شناسهٔ خبر: 79860613 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اخبار کوتاه روز جمعه یزد

یزد- ایرنا- آغاز به کار کیف هویت من، نجات جان جوان گرفتار در چاه متروکه و کشف دستگاه‌های رمز ارز دیجیتال، اهم اخبار کوتاه روز جمعه استان یزد است.

صاحب‌خبر -

آغاز به کار «کیف هویت من» در سامانه سهیم

رئیس سازمان ثبت احوال استان یزد از آغاز فعالیت کیف هویت من خبر داد.

مهدی مصدق گفت: بحث کیف هویتی من کیف دیجیتال است که در واقع سازمان ثبت احوال آن را طراحی کرده است و کلیه هموطنان می توانند در هر کجا که بخواهند در بستر دولت الکترونیک خدمات بگیرند و با احراز هویت اولیه امکان پذیر باشد و همه مدارک هویتی فرد در اختیار بگیرد .

نجات جان جوان گرفتار شده در چاه متروکه

فرمانده انتظامی شهرستان میبد از نجات یک جوان ۲۲ ساله از یک چاه متروکه خبر داد.

سرهنگ علی گلمحمدی گفت: در ساعات پایانی شب و طی تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر سقوط و گیرافتادن یک جوان ۲۲ ساله در چاه متروکه در حاشیه شهر میبد، سریعا ماموران انتظامی بخش بفروئیه در محل حاضر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان میبد افزود: ماموران پلیس با همکاری عوامل امدادی و آتشنشانی، پس از انجام عملیات نجات ۲ ساعته، سرانجام فرد گرفتار شده در چاه را نجات دادند.

۱۴ دستگاه ماینر در یزد توقیف شد

فرمانده انتظامی شهرستان یزد از کشف ۱۴ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان یزد خبر داد.

سرهنگ علی شفیعی اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری و استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال قاچاق در یک کارگاه در شهرستان یزد موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی کلانتری ۱۳ شهیدرجایی قرار گرفت.

وی افزود: بلافاصله ماموران به محل اعزام و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از این کارگاه موفق شدند، ۱۴ دستگاه ماینر را که اقدام به استفاده از برق به صورت غیرمجاز می‌کرد، کشف کنند.

تأکید کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر بر تقویت فعالیت‌های محله‌محور

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط مستقیم با شهروندان، از برنامه این کمیسیون برای توسعه و تقویت فعالیت‌های فرهنگی در محلات و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت جوانان، دانشگاهیان، فرهنگیان، هیئت‌های مذهبی و فعالان فرهنگی خبر داد.

علی ترکمانی با اشاره به اهمیت و جایگاه فرهنگ در جامعه اظهار کرد: فرهنگ یکی از اساسی‌ترین حوزه‌هایی است که باید با جدیت و برنامه‌ریزی دنبال شود و امروز بیش از گذشته نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مختلف اجتماعی برای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی هستیم.

نامگذاری تقاطع خیابان سلمان فارسی و خیابان شهید دکتر چمران به نام شهید «ماکان نصیری»

سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد از تصویب نامگذاری تقاطع خیابان سلمان فارسی و خیابان شهید چمران جنب اداره آموزش و پرورش ناحیه دو یزد به نام شهید «ماکان نصیری»، از شهدای مفقودالاثر مدرسه شجره طیبه میناب، خبر داد.

حجت‌الاسلام سیدمحمد ناصر حیدری با اشاره به پیشنهاد نامگذاری یکی از معابر شهر به نام شهید «ماکان نصیری» اظهار کرد: در راستای پاسداشت مقام والای شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، پیشنهاد نامگذاری تقاطع خیابان سلمان فارسی و خیابان شهید چمران جنب اداره آموزش و پرورش ناحیه دو یزد به نام شهید «ماکان نصیری» در صحن علنی شورای اسلامی شهر یزد مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

∎​