شناسهٔ خبر: 79858288 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

زیدآبادی:

نتانیاهو «یاغی بین‌المللی» شد

احمد زیدآبادی سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل را «رسوایی تمام‌عیار» خواند و گفت این حضور، او را در عرصه جهانی منزوی‌تر کرد.

صاحب‌خبر -

احمد زیدآبادی،  تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی با انتقاد از سخنرانی بنیامین نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل، آن را «یک رسوایی تمام‌عیار» توصیف کرد و نوشت که این سخنرانی می‌تواند به انزوای بیشتر نتانیاهو در عرصه جهانی منجر شود.

به گزارش فرارو، زیدآبادی در این یادداشت با اشاره به اعتراض‌ها، ترک سالن از سوی هیئت‌های حاضر و واکنش‌های اعتراضی هنگام سخنرانی نخست‌وزیر اسرائیل نوشت: «یاغی! سخنرانی نتانیاهو در مقر سازمان‌ملل یک رسوایی تمام‌عیار بود! تصور می‌کنم تجمعات اعتراضی، ترک هیئت‌ها و هو شدن، او را از کوره به در برد و همین کار دستش داد!»

او افزود: «به عنوان یک یاغی بین‌المللی بی‌رحم و خودخواه در پشتِ تریبون ملل متحد ظاهر شد و رهبران جهان را مورد توهین قرار داد.»

زیدآبادی در ادامه با اشاره به پیامدهای این حضور برای نتانیاهو نوشت: «این نوع حضور در سازمان‌ملل، او را در عرصهٔ جهانی منزوی‌تر کرد و در عرصهٔ داخلی هم به نظرم به زیان او در انتخابات تمام خواهد شد.

 

∎​