شناسهٔ خبر: 79853327 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پلمب هشت واحد صنفی متخلف در فریدن

گلپایگان - ایرنا - در راستای تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی و برخورد با تخلفات اقتصادی و صنفی، ۶ واحد صنفی متخلف توسط اتاق اصناف و ۲ واحد دیگر از طریق تعزیرات حکومتی طی یک ماه گذشته در شهرستان فریدن شناسایی و پلمب شد.

صاحب‌خبر -

رئیس اتاق اصناف فریدن روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: تیم‌های بازرسی اتاق اصناف با بررسی شکایات واصله و گزارش‌های مردمی، فعالیت واحدهای صنفی متخلف را مورد بررسی و نظارت قرار دادند.

نادر دادگستر افزود: در همین راستا، با حکم مرجع قضایی، مالکان واحدهای مورد نظر که در رسته‌های آرایشگاه زنانه، پوشاک و خدمات کامپیوتری فعال و اقدام به فعالیت خارج از ضوابط و قوانین صنفی کرده بودند، تعطیل و پلمب شدند.

وی در این رابطه خاطرنشان کرد: پرونده تخلفات این واحدها برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ذی‌صلاح ارجاع شده است.

در این پیوند رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان فریدن نیز از تشدید برخورد با تخلفات صنفی و اقتصادی در این شهرستان طی ماه گذشته خبر داد.

رحمان صبوحی گفت: در جریان بازرسی‌های انجام‌شده در زمان مذکور، علاوه بر شناسایی و برخورد قانونی با واحدهای صنفی متخلف، ۳۲ کیسه آرد قاچاق نیز کشف و ضبط شد.

وی افزود: در همین مدت ۵۵ پرونده تخلف تشکیل و پس از طی مراحل رسیدگی، متخلفان در مجموع به پرداخت ۶ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.

رییس تعزیرات حکومتی فریدن اعلام کرد: این اقدامات در راستای تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی، مقابله با تخلفات اقتصادی و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان انجام شده است.

شهرستان فریدن در ۱۵۰ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.

∎​