شناسهٔ خبر: 79849087 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بازی‌های آسیایی ناگویا؛

سرمربی تیم ملی ساندا: سطح بازی‌ها خیلی بالا بود

ناگویا- ایرنا- سرمربی تیم ملی ساندای مردان گفت: سطح مسابقات ساندای بازی‌های آسیایی خیلی بالا بود و رقبا با تمام توان آمده بودند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، رامین‌ موحدنیا سرمربی تیم ملی ساندا مردان در خصوص عملکرد ملی‌پوشان اظهار داشت: ووشو ایران همواره در عرصه آسیایی و جهانی عنوان‌دار بود، در این دوره هم از چهار نفر اعزامی در بخش پسران سه نفر فینالیست داشتیم و این نشان می‌دهد بچه‌ها تلاششان را کردند.

وی افزود: در نهایت یک طلا و دو نقره در بخش پسران کسب کردیم. در واقع رقبا در آسیا رشد کرده‌اند و دیدید که سطح مسابقات خیلی بالا بود دیگر اینطور نیست که همه چیز فقط به شرق آسیا ختم شود. الان کشورهای جنوب آسیا و آسیای میانه خیلی خوب ظاهر شده‌اند و در این رقابت‌ها عنوان کسب کردند و دیگر هیچ حریفی دست و پا بسته نیست.

موحد نیا گفت: باید از فدراسیون‌ حمایت شود چرا که نیاز به بازنگری مجدد و سرمایه‌گذاری بیشتری در ووشو داریم تا بتوانیم در آسیایی و جهانی کماکان جایگاه خود در کنار چین حفظ کرده و مدال را از چنگ رقبا در بیاوریم، در این مسابقات دیدید حریفان رشد خوبی داشتند اما بچه‌های ما تمام تلاش خودشان را بکار بردند و عملکرد خوبی داشتند تا به این موفقیت برسیم.