شناسهٔ خبر: 79826257 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

هواشناسی مازندران با اشاره به شمالی شدن جریان هوا و عبور موج از تراز میانی جو، فعالیت های دریایی در خزر را از اواخر وقت پنجشنبه تا ظهر یکشنبه ممنوع اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، هواشناسی مازندران روز سه‌شنبه با صدور هشدار سطح نارنجی پیش بینی کرد که دریای خزر در طی این مدت با وزش باد شدید و احتمال رگبار باران و رعد و برق مواج خواهد شد و برای فعالیت های دریایی مناسب نیست.

هواشناسی با بیان اینکه سامانه ناپایدار جوی مناطق ساحلی و دور از ساحل را نیز تحت تاثیر قرار می دهد پیش بینی کرد که سرعت وزش باد در مناطق نزدیک ساحل تا ۱۳ و در دور از ساحل نیز تا ۱۷ متر برثانیه برسد که این امر باعث شکل گیری امواج ۱.۳ تا ۲.۱ متری در مناطق نزدیک ساحل و در فراساحل نیز۱.۷ تا ۲.۷ متر برسد و برای فعالیت های دریایی مناسب نخواهد بود.

هواشناسی، غرق شدن شناگرها، شناورهای گردشگری و احتمال غرق شدن شناورهای صیادی و اختلال در ورود و خروج شناور ها به حوضچه بنادر واختلال در فعالیت شناورهای بزرگ و احتمال پاره شدن تورهای صیادی و صدمه به قفس های دریایی پرورش ماهی را اثر مخاطره این سامانه ناپایدار جوی اعلام و نسبت به وقوع آن در طی این مدت هشدار داد.

هواشناسی مازندران در این اخطاریه سطح نارنجی علاوه بر انجام اقدامات پیشگیرانه در انجام فعالیت های دریایی و توصیه مبنی بر مراقبت در تمام فعالیت ها دریایی، شنا، قایقرانی و صیادی در دریای خزر را در طی این مدت ممنوع و اعلام کرد.

براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه های پیش‌یابی هواشناسی، شرایط جوی مازندران از امروز سه‌شنبه تا روز پنجشنبه صاف همراه با افزایش‌دما و از شامگاه پنجشنبه‌ به تدریج با افزایش ابر و روزهای جمعه و شنبه نیز نیمه ابری گاهی ابری همراه با کاهش‌دما و بارش‌ پراکنده‌ باران پیش بینی شده است.