شناسهٔ خبر: 79814094 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

مصائب هانسی فیلیک در فیفادی

سرمربی تیم فوتبال بارسلونا در ایام فیفادی نیمی از تیم اصلی اش را در اختیار ندارد. سرمربی تیم فوتبال بارسلونا در ایام فیفادی نیمی از تیم اصلی اش را در اختیار ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، وقفه بازی‌های ملی بار دیگر بحران همیشگی باشگاه‌های بزرگ را برای بارسلونا تکرار کرد و هانسی فلیک سرمربی آلمانی آبی‌واناری‌ها ناچار است تمرینات این تیم را با عده‌ای انگشت‌شمار پیش ببرد. در جریان این تعطیلات تنها شش بازیکن از ترکیب اصلی در کمپ تمرینی حضور دارند و مابقی مهره‌های کلیدی راهی اردوی تیم‌های ملی کشور‌های خود شده‌اند.

فهرست محدود بازیکنان باقی‌مانده در اختیار فلیک شامل گاوی جرارد مارتین آلخاندرو بالده گابریل ژسوس برایان فارینیاس و وویچک شزنی است. در میان این جمع حضور گاوی هافبک جنگنده اسپانیایی در کنار بالده و مارتین اهمیت دوچندانی دارد تا ساختار تمرینات تیمی حفظ شود.

گابریل ژسوس نیز با ماندن در بارسلونا فرصتی مغنمت به دست آورده است تا بدون فشار مسابقات رسمی روی ارتقای آمادگی جسمانی و تطبیق بیشتر با تفکرات تاکتیکی فلیک متمرکز شود. حضور شزنی و فارینیاس نیز به کادرفنی کمک می‌کند تا تمرینات در غیاب ستاره‌های اصلی با کیفیت قابل قبولی دنبال شود.

تعطیلات ملی همواره یکی از پرمخاطره‌ترین دوره‌ها برای باشگاه‌های بزرگ اروپا به شمار می‌رود چرا که جدایی بخش عمده‌ای از بازیکنان اصلی ریتم آماده‌سازی را مختل می‌کند. این مسئله برای بارسلونا با توجه به حجم بالای بازیکنان ملی‌پوش برجسته‌تر است و فلیک باید پس از پایان این وقفه تدابیر ویژه‌ای برای همگام‌سازی دوباره مهره‌های خود به کار ببندد.