شناسهٔ خبر: 79799410 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

مصطفی تاج زاده به مرخصی آمد

رکنا سیاسی : مصطفی تاج زاده فعال سیاسی با تامین وثیقه مناسب به مرخصی آمد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، مصطفی تاج‌زاده، فعال سیاسی و زندانی محبوس در زندان اوین، چند روز به مرخصی آمد.

 فخرالسادات محتشمی‌پور با تایید خبر مرخصی همسرش از زندان اوین، گفت: او از امروز( یکشنبه ) و برای چند روز به مرخصی آمده‌است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره مدت زمان دقیق مرخصی تاج‌زاده، اعلام جزئیات بیشتر در این زمینه را به روزهای آینده موکول کرد.

هوشنگ پوربابایی وکیل تاجزاده ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ در ارتباط با حکم جدید مصطفی تاجزاده گفته بود: حکم جدیدی بر اساس اطلاعاتی که آقای تاجزاده از زندان اعلام کرده‌اند، توسط شعبه ۲۲ دادگاه انقلاب به اتهام فعالیت تبلیغ علیه نظام برای ایشان صادر شده است و ایشان در دادسرا و در دادگاه شرکت نکرده و از خودشان دفاع نمی‌کند.

وی افزود: طبق روال معمول هم حداقل فعلاً به نظر نمی‌رسد بخواهد به رأی صادره، اعتراض کند و ظاهراً بیانیه‌ها یا نامه‌ها یا مکاتبات انتقادی آقای تاجزاده به خاطر مسائل روز و مواضعی که اعلام می‌شود به عنوان تبلیغ علیه نظام قلمداد شده است. حکم صادر شده و منتظریم ببینیم موکل چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد.

گفتنی است ، تاج‌زاده طی دو دوره زندان پس از حوادث سال ۱۳۸۸ و بازداشت دوباره در تیرماه ۱۴۰۱، در مجموع نزدیک به ۱۱ سال از زندگی خود را در زندان گذرانده است؛ حدود هفت سال از این مدت در دوره نخست حبس او سپری شد.

 گفتنی است ، تاج‌زاده از تیرماه ۱۴۰۱ بار دیگر در زندان به سر می‌برد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1250961

برچسب‌ها: