شناسهٔ خبر: 79783076 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

شوش در وضعیت قرمز آلودگی هوا

هوای شوش در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» آلودگی هوا قرار گرفت. هوای شوش در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» آلودگی هوا قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

جام جم آنلاین - خوزستان، بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت ۰۹:۰۰ شنبه ۲۸ شهریورماه، شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات ۲.۵ میکرون در شوش ۱۵۶ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهر در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

 

بر این اساس، هوای اهواز و آبادان در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

 

بر اساس اندازه‌گیری ذرات ۲.۵ میکرون، دزفول، گتوند، شوشتر، ملاثانی، هفتکل، بهبهان، اندیکا، دزپارت و آغاجاری در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچ‌کدام از شهر‌ها در وضعیت «پاک» نبوده است.

 

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.