شناسهٔ خبر: 79774399 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین | لینک خبر

فوری / متن پیام مستقیم بقائی به آمریکا منتشر شد

سخنگوی وزارت امور خارجه، به اظهارات یکی از سخنگویان دولت آمریکا نسبت به وضعیت اقتصادی ایرانیان واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -
هلو

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات یکی از سخنگویان دولت آمریکا نسبت به وضعیت اقتصادی ایرانیان و ادعای ممانعت آمریکا از خرید نمایندگان ایران از فروشگاه‌های آمریکایی در جریان اجلاس آتی مجمع عمومی سازمان ملل، در فضای مجازی نوشت: «حاکمان واشنگتن هنوز ملت‌ها را فاقد حافظه و شعور تحلیلی فرض می‌کند؛ گویی جهان همچون سریال Pluribus است و همه باید با ذهنی تعطیل، خیره به لب‌های واشنگتن، روایت آن را بی کم و کاست باور کنند.

یک سو، جنگ اقتصادی بی‌رحمانه‌ای که هدفش وارد کردن حداکثر درد و رنج علیه تک‌تک شهروندان ایرانی است و از سوی دیگر، نمایش پرطمطراق جلوگیری از خرید فرضی مقامات ایرانی از یک فروشگاه عمده‌فروشی در نیویورک!

 

در ادامه حتما بخوانید:
مدل-چینی-سر-از-سایت-دولت-آمریکا-درآورد-ماجرا-چیست

مدل چینی سر از سایت دولت آمریکا درآورد / ماجرا چیست؟

پیشنهاد-آمریکا-و-چین-برای-مهار-خطرات-هوش-مصنوعی

پیشنهاد آمریکا و چین برای مهار خطرات هوش مصنوعی

«تحریم زندگی یک ملت» را جشن می‌گیرند و برای «تحریم کارت فروشگاه» بیانیه صادر می‌کنند.

این روش تبلیغاتی آن‌قدر ساده‌لوحانه و نخ‌نماست که حالا بهتر می‌توان فهمید چه نوع ذهنیت ساده‌انگارانه‌ای جنگ غیرقانونی علیه ملت ایران را آغاز کرد و آمریکا را به ورطه خجالت‌آوری که امروز در آن قرار دارد کشاند.»

فوری / متن پیام مستقیم بقائی به آمریکا منتشر شد

منبع: ایسنا