شناسهٔ خبر: 79737004 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

ورود پول از سرگرفته شد؛

جهش بورس پس از یک وقفه

دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران در حالی چهارمین روز معاملاتی هفته را آغاز کرد که پس از یک روز سرخ‌ به رالی صعودی بازگشت. نماگر اصلی در میانه معاملات امروز با رشد ۱.۶۱ درصدی کانال ۷.۴ میلیون واحدی را پس گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، شاخص هم‌وزن نیز با افزایش ارتفاع بیش از ۱ درصدی، دوباره ۲ میلیونی شد. علاوه بر این، برخی حقیقی‌ها که روز گذشته برای ذخیره سودهای خود، بازار را ترک کرده بودند، امروز با دست پر به تالار شیشه‌ای بازگشتند.

به این ترتیب بازار سهام موفق شد تا میزبانی ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی را تا نیمه اول معاملات بر عهده بگیرد.

فقط یک روز سرخ

رنگ سرخ فقط یک روز بر تابلوی تالار شیشه‌ای دوام آورد. نماگر اصلی بورس پس از آن که روز گذشته با افت محدود، کانال 7.4 میلیون واحدی را از دست داد، امروز موفق شد تا در میانه معاملات، دوباره این کانال را پس بگیرد. رشد 1.6 درصدی نماگر اصلی در حالی رقم خورد که شاخص هم‌وزن نیز نتوانست بیش از یک روز زیر کانال 2 میلیون واحد دوام بیاورد.

اکنون تقریبا همه متغیرهای تابلوی معاملات در حمایت از بورس قرار دارند. علاوه بر آن که ارزش معاملات حدود 25 همت و 82 درصد نمادها سبزپوش هستند، خروج بیش از هزار و 500 میلیارد تومانی پول از صندوق‌های درآمد ثابت نشان می‌دهد سرمایه‌گذاران بورس تهران کمی ریسک‌پذیرتر شده‌اند.

چند سیگنال مهم

اهالی بازار سهام امروز با سفارش‌هایی به ارزش 22 همت در سمت خرید فعال هستند. این در حالی است که سفارش‌های فروش بسیار کمتر است. علاوه بر این، حدود 365 نماد به صف خرید نشسته‌اند تا سطح هیجانات در تالار شیشه‌ای افزایش یابد. این در حالی است که تعداد صف‌های فروش بسیار ناچیز است. همچنین بیش از 100 نماد معاملات امروز را از محدوده‌های منفی شروع کردند و در حمایت از بازار سرمایه، اکنون سبزپوش شده‌اند. قیمت آخرین معامله اغلب نمادهای بازار  بالاتر از قیمت پایانی است. این فاصله، سیگنال مهمی برای نظاره‌گران بازار مخابره میکند. 

گزارش کامل معاملات روز سه‌شنبه پس از پایان ساعت داد و ستدها منتشر می‌شود.