شناسهٔ خبر: 79734072 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مرز سومار بازگشایی شد

 فرماندار گیلانغرب از بازگشایی مرز سومار و ازسرگیری فعالیت‌های تجاری و صادراتی از این مرز خبر داد.

صاحب‌خبر -

حشمت رضایی اظهار کرد: پس از وقفه‌ای که در فعالیت مرز سومار ایجاد شده بود، با پیگیری‌های انجام‌شده مرز سومار بازگشایی شده و فعالیت‌های تجاری و صادرات کالا از این مرز از سر گرفته شده است.

رضایی با بیان اینکه روزانه حدود ۳۰۰ دستگاه کامیون از مرز سومار تردد دارند، گفت: هم‌اکنون روند صادرات کالا از این مرز در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی فرمانداری گیلانغرب در روز سه شنبه ۲۴ شهریور، رضایی با اشاره به اهمیت مرز سومار در مبادلات تجاری استان کرمانشاه با عراق، اظهار کرد: استمرار فعالیت این گذرگاه مرزی نقش مهمی در تسهیل صادرات و رونق مبادلات اقتصادی منطقه دارد.

مرز سومار در شهرستان گیلانغرب یکی از گذرگاه‌های مهم تجاری استان کرمانشاه با کشور عراق است و در پنج ماهه امسال ۲۴۱ میلیون دلار کالا از این مرز به کشور عراق صادر شده است.

سال گذشته نیز ۶۴۹ میلیون دلار کالا از این مرز به عراق صادر شده بود.

انتهای پیام