شناسهٔ خبر: 79643392 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

توضیح بیلیچ درباره دعوت از اسطوره

مودریچ قرار نیست همه بازی‌های کرواسی را بازی کند!

صاحب‌خبر -
اسلاون بیلیچ، سرمربی جدید کرواسی بعد از قرار دادن اسم لوکا مودریچ در فهرست دعوت شده‌ها به تیم ملی در یک نشست خبری شرکت کرد و گفت برای استفاده از کاپیتان باتجربه‌اش، برنامه مشخصی دارد؛ مودریچ قرار نیست هر چهار بازی پیش رو را کامل در زمین باشد و میزان حضورش در زمین متناسب با شرایط او در میلان و نیازهای تیم ملی خواهد بود.
تیم ملی کرواسی در اواخر سپتامبر و اوایل اکتبر چهار بازی در لیگ ملت‌ها برگزار خواهد کرد. کرواسی 26 سپتامبر در پراگ به مصاف جمهوری چک می‌رود، 29 سپتامبر در سویا مقابل اسپانیا قرار می‌گیرد، 3 اکتبر در رییکا میزبان انگلیس خواهد بود و 6 اکتبر در اسپلیت دوباره با اسپانیا بازی می‌کند.
اسلاون بیلیچ، سرمربی جدید کرواسی، برای این چهار مسابقه 23 بازیکن و سه دروازه‌بان را به اردو دعوت کرده است. اردوی کرواسی از 21 سپتامبر در زاگرب آغاز می‌شود و تیم تا 25 سپتامبر در رییکا تمرین خواهد کرد و سپس راهی پراگ می‌شود.
مودریچ ماند؛ بدون اینکه لازم باشد متقاعدش کنیم
مهم‌ترین خبر فهرست جدید کرواسی، ادامه حضور لوکا مودریچ در تیم ملی بود. کاپیتان 40 ساله کرواسی روز شنبه تأیید کرد که همچنان پیراهن تیم ملی کشورش را بر تن خواهد کرد و بیلیچ هم درباره گفت‌وگوهایش با این ستاره باتجربه توضیح داد. سرمربی کرواسی گفت:" بعد از کنفرانس معارفه‌ام به عنوان سرمربی کرواسی با او صحبت کردیم. تقریباً سه ساعت با هم حرف زدیم و بعد از آن لوکیتا را رها کردم. هفت روز پیش دوباره صحبت کردیم و سه روز پیش هم دوباره با هم حرف زدیم."
سرمربی کرواسی معتقد است نیازی نیست درباره جایگاه مودریچ در تیم ملی توضیح زیادی داده شود و همه اهمیت او را می‌دانند؛ چه داخل زمین و چه خارج از آن.
"لازم نیست نقش او را توضیح بدهم. همه شما اهمیت او را در داخل و خارج از زمین می‌دانید. دیشب هم در بازی میلان و یوونتوس دیدید. او همچنان مهم‌ترین بازیکن میلان است."
بیلیچ تأکید کرد که مودریچ را نباید صرفاً با گذشته‌اش سنجید و آنچه در زمین انجام می‌دهد، معیار اصلی تصمیم‌گیری او در تیم ملی است: "ما درباره گذشته صحبت نمی‌کنیم. در فوتبال مهم این است که روی زمین چقدر خوب هستید. او همان بازیکنی است که همه می‌شناسیم. شاید گفتن این حرف از طرف من کمی عجیب باشد، انگار که داریم خودمان را توجیه می‌کنیم، اما همه چیز روشن است. من واقعاً خوشحالم و کار من با حضور مودریچ راحت‌تر خواهد بود."
بیلیچ در ادامه گفت که برای ادامه حضور مودریچ در تیم ملی نیازی به متقاعد کردن او نداشته است و علاقه این بازیکن به فوتبال و به‌خصوص تیم ملی کرواسی، نقش اصلی را در این تصمیم داشته است : "من او را متقاعد نکردم، اما با شناختی که از علاقه، اراده و اشتیاق او به فوتبال و به‌خصوص تیم ملی دارم، آنچه که رخ داد یک وضعیت برد-برد بود."
بیلیچ قصد ندارد از مودریچ در تمام چهار مسابقه پیش رو استفاده کند. او تأکید کرد که حضور لوکا در زمین باید مدیریت شود تا بتواند بهترین کیفیت خود را به نمایش بگذارد: "البته که او چهار بازی را انجام نمی‌دهد. به همان اندازه‌ای بازی خواهد کرد که در میلان بازی می‌کند. او در ریتمی بازی خواهد کرد که برای خودش و برای ما مناسب باشد. هدف ما این است که وقتی بازی می‌کند، در بهترین شرایط باشد."
لیواکوویچ باید بازی کند
بیلیچ درباره دومنیک لیواکوویچ هم صحبت کرد. دروازه‌بان کرواسی پس از انتقال به بارسلونا فعلاً نیمکت‌نشین است. سرمربی تیم ملی گفت پیش از این انتقال با او صحبت کرده و نظرش را درباره شرایط پرسیده است.
بیلیچ تأکید کرد لیواکوویچ اعتبار زیادی در تیم ملی دارد، اما برای حفظ جایگاهش باید بازی کند. بیلیچ یادآوری کرد که لیواکویچ تا زمانی که در ژیرونا بازی می‌کرد در تیم ملی عملکرد بسیار خوبی داشت.
میشیچ؛ چهره جدید فهرست کرواسی
یوسیپ میشیچ، کاپیتان دینامو زاگرب، یکی از چهره‌های جدید فهرست است. بیلیچ او را بازیکنی چندپسته دانست که می‌تواند تعادل تیم را حفظ کند، از خط دفاعی محافظت کند و با توپ هم کیفیت بالایی داشته باشد.
او درباره مهاجمان هم تصمیم متفاوتی گرفته و چهار مهاجم نوک، ایگور ماتانوویچ، آنته بودیمیر، پتر موسی و دیون درن بلیا را دعوت کرده است: "بخواهیم منطقی نگاه کنیم تعدادشان بیشتر از چیزی است که نیاز داریم، اما می‌خواهم همه آنها را ببینم و با آنها صحبت کنم. همه فرصت بازی خواهند داشت و بعد مشخص می‌شود هرکدام چه نقشی می‌توانند داشته باشند."
بیلیچ گفت لیگ ملت‌ها را فرصتی برای آماده‌سازی کرواسی برای یورو می‌داند، اما تیمش در هر مسابقه برای رسیدن به بهترین نتیجه وارد زمین خواهد شد. او کسب حداقل رتبه سوم در گروه را مهم دانست، چرا که این جایگاه روی سیدبندی مرحله انتخابی یورو تأثیر خواهد داشت.
گواردیول در قلب دفاع
سرمربی کرواسی درباره یوشکو گواردیول گفت با اینکه او در منچسترسیتی بیشتر به عنوان مدافع کناری بازی می‌کند در تیم ملی گواردیول را در پست مدافع میانی می‌پسندد:" اگر می‌خواهد بهترین بازیکن دنیا در پست خودش باشد، باید مدافع میانی باشد. من او را در مرکز خط دفاع می‌بینم."
او همچنین از گفت‌وگوی طولانی خود با زلاتکو دالیچ، سرمربی قبلی کرواسی، در نووالیا خبر داد و گفت دالیچ درباره برخی تصمیمات گذشته و کارهایی که می‌توانست متفاوت انجام دهد، با او صحبت کرده است.
او درباره سبک مورد نظرش هم گفت کرواسی باید مالکیت توپ را در اختیار داشته باشد، چرا که این تیم در چنین شرایطی راحت‌تر بازی می‌کند. بیلیچ همچنین قصد دارد روی انتقال از دفاع به حمله کار کند و گفت عملکرد کرواسی در نیمه دوم دیدار مقابل پرتغال، الگوی مورد نظر اوست.