شناسهٔ خبر: 79617941 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

نکونام پس از برد مقابل گل‌گهر؛

همه چیز به ضرر تراکتور اتفاق می‌افتد!

صاحب‌خبر -
از هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، تراکتور در تبریز میزبان گل‌گهر سیرجان بود؛ تقابلی که برای شاگردان جواد نکونام و مهدی رحمتی اهمیت زیادی داشت. از یک سو، تراکتور که صدرنشینی مقتدرانه‌ای را تجربه می‌کرد، امیدوار بود یک پیروزی خانگی دیگر را جشن بگیرد و از سوی دیگر، گل‌گهر پس از ۲ شکست پیاپی برای فرار از بحران ابتدای فصل تلاش می‌کرد.
در نهایت این مسابقه با پیروزی یک بر صفر تراکتور به پایان رسید؛ نتیجه‌ای که با جنجال و حواشی زیادی همراه بود. در زمان به ثمر رسیدن تک گل بازی، کمک‌داور ابتدا به سود گل‌گهر کرنر اعلام کرد، اما بلافاصله با تصمیم وحید زمانی، داور وسط، ضربه دروازه به سود تراکتور اعلام شد. درست در شرایطی که بازیکنان بلندقد گل‌گهر برای استفاده از کرنر به زمین تراکتور آمده بودند، علیرضا بیرانوند با یک ضربه بلند بازی را آغاز کرد و توپ را به امیرحسین حسین‌زاده رساند تا مهاجم تراکتور از فضای ایجادشده استفاده کند و گل اول بازی را به ثمر برساند.
جواد نکونام، سرمربی تراکتور، در نشست خبری پس از این مسابقه درباره شرایط تیمش گفت: «این برد را به هواداران‌مان تبریک می‌گویم. تیم ما شرایط ایده‌آلی ندارد. از نظر بدنی تیم ما خسته بود. متأسفانه مصدوم داشتیم؛ شهریار مغانلو، حسینی و حسین‌زاده مصدوم بودند. بازیکنان را در پست‌های غیرتخصصی بازی می‌دهیم. تیم ما در نیمه اول فوق‌العاده بازی کرد. در ۲۵ دقیقه اول باید گل می‌زدیم. هرچقدر از بازی می‌گذشت، با توجه به اینکه می‌دانستیم گل‌گهر تیم پرمهره‌ای است، شرایط سخت شد. اکثر بازیکنان ما امروز در پست‌های غیرتخصصی بازی کردند. متأسفانه نفرات جایگزین نداریم. از این بابت واقعاً ناراحتیم و از نظر بازیکن در تنگنا هستیم. وقتی دیدیم جانِ بازی نداریم، به بچه‌ها گفتیم توپ دست حریف باشد و موقعیت به آن‌ها ندهیم. ۳-۲ شوت در چارچوب داشتند و موقعیتی ندادیم. ما باید مثل نیمه اول باشیم، ولی متأسفانه در این شرایط و با ابزاری که می‌خواهیم بازی را کنترل کنیم، نداریم. یک مقدار تیم تحت فشار پاس‌های حریف قرار گرفت، ولی موقعیتی ندادیم. مهم ۳ امتیاز بود و تیم توانسته کارش را به‌خوبی انجام دهد و حداکثر امتیاز را گرفتیم».
نکونام در واکنش به مسائل داوری نیز ادامه داد: «برایم جالب است که در بازی با شمس‌آذر پنالتی ما را نگرفتند، در بازی با چادرملو پنالتی و اخراج را نگرفتند و بازی با پیکان هم همین‌طور بود. در بازی امروز هم ببینید در دقیقه ۵ چطور بازیکن ما را زدند. دفاع گل‌گهر باید در دقیقه ۲۰ کارت زرد دوم را می‌گرفت. امروز صورت بازیکن من خون آمد، ولی کارت زرد ندادند. گل را زدیم و درست بود، ولی نمی‌دانم بازی چرا ۳۰ دقیقه خوابید. داور نمی‌توانست بازی را کنترل کند. مگر می‌شود تیم را بکشند بیرون و شلوغ کنند و بازی نیم ساعت بخوابد؟ داور باید تصمیم بگیرد. محمد دانشگر را در محوطه جریمه گرفتند و صددرصد پنالتی بود. دقیقه ۴۷ باید کارت زرد دوم را به بازیکن حریف می‌داد، ولی خداداد عزیزی اعتراض کرد و به او کارت زرد دوم را داد. من نمی‌دانم چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است؛ همه چیز به ضرر ما اتفاق می‌افتد. این بازی را کارشناسی می‌کنند و ببینید چقدر اتفاقات داوری داشته است. من خواهش می‌کنم اگر داور اشتباه کرده، با او برخورد کنند؛ اگر هم اشتباه نکرده که قضاوت بازی‌های بزرگ‌تر را به او بدهند و تشویقش کنند».
سرمربی تراکتور در خصوص مصدومیت‌های پیاپی بازیکنان تیمش نیز گفت: «همه دنیا بازی‌ها چهار روز یک‌بار برگزار می‌شود، ولی مشکل این است که تیم‌ها می‌توانند فقط ۲۰ بازیکن بگیرند. در کدام لیگ دنیا یک تیم ۲۰ بازیکن دارد؟ مربیانی که با این شرایط سخت کار می‌کنند را باید طلا گرفت. همه جای دنیا تیم‌ها ۲۵ بازیکن می‌گیرند. کدام لیگ معتبر ۲۰ بازیکن دارد؟ ضمن اینکه بازیکن مصدوم هم می‌شود و نمی‌توانند جایگزین کنند. در لیگ انگلیس ۳ روز یک‌بار هم بازی کنند، باز هم بازیکن دارند. امکانات آن‌ها و زمین تمرین آن‌ها چطور است؟ ۴ روز یک‌بار چه عجله‌ای است؟ جام ملت‌ها می‌خواهند بازی کنند، بازی کنند. همه تیم‌ها مصدوم می‌دهند. بازیکن من بعد از لیگ نخبگان باید به تیم ملی برود و سپس بیاید و ۴ روز یک‌بار بازی کند؟ به خدا بازیکنان نمی‌توانند. امیدوارم مربیان دیگر صحبت‌های خودشان را انجام بدهند. هر تیمی بیشتر بازیکن داشته باشد، مصدومانش کمتر می‌شود. یک‌سری قانون‌ها مثل سقف قرارداد و گلر خارجی را به فوتبال آوردند و آخرش آن شد، الان هم این قانون!»
نکونام در واکنش به پاس گل علیرضا بیرانوند در این بازی نیز گفت: «بیرانوند بازیکن بین‌المللی است؛ بازیکنی که در جام‌های جهانی بازی کرده و یکی از افتخارات فوتبال ایران است. او دروازه‌بانی است که به جرأت می‌توان گفت یکی از بهترین‌های تاریخ فوتبال ایران است. این کارها را بازیکنان نخبه انجام می‌دهند. روی هوش و ذکاوت بیرانوند به گل رسیدیم. در صحنه‌ای که گل زدیم، دقت کنید؛ جالب است اوت شده بود، ولی کرنر گرفته بودند. یعنی اگر VAR نبود، آن صحنه را کرنر می‌گرفتند و شاید نتیجه چیز دیگری می‌شد. به هر حال یک کار استثنایی انجام شد و ما توانستیم به گل برسیم. با تمام مشکلاتی که داریم، شرمنده هواداران هستیم، اما سعی کردیم حداکثر امتیازات را تا نیم‌فصل جمع کنیم و بعد شرایط را بهتر کنیم».
او در پایان به فضای سکوها پیش از بازی و حواشی مربوط به امید عالیشاه اشاره کرد و گفت: «من خودم هر موقع در تبریز بازی کردم، هیچ توهینی نشنیدم. با توجه به کارهایی که قبلاً انجام دادند، توقع توهین امروز می‌رفت، ولی هواداران شخصیت و بزرگی خودشان را نشان دادند. از هواداران خیلی تشکر می‌کنم. بودن آن‌ها خیلی مهم است. به صحبت‌های دیگران توجه نکنید. وسط بازی مگر می‌شود بیانیه بدهند؟ درباره داوری صحبت می‌شود و آخر بازی اگر نکته‌ای بود، گفته می‌شود. در تبریز هم همان‌طور که گفتم، اصلاً من نه در زمانی که بازی کردم و نه در زمان سرمربیگری، توهینی ندیدم»؟