شناسهٔ خبر: 79593260 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

تیراندازان ایران راهی ناگویا می‌شوند

آخرین اردوی آماده‌سازی تیم ملی تیراندازی ایران پیش از بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا از امروز در بوداپست آغاز شد و تا 18 شهریور ادامه خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه ورزشی: این اردو با هدف آماده‌سازی ملی‌پوشان تیراندازی و تست فشنگ پیش از حضور در بازی‌های آسیایی برگزار می‌شود و تا ۱۸ شهریورماه ادامه خواهد داشت.

در بخش تفنگ، هادی غره‌باقی، پوریا نوروزیان، امیرمحمد نکونام، نجمه خدمتی، شرمینه چهل‌امیرانی و فاطمه امینی در این اردو حضور دارند.

در رشته تپانچه نیز وحید گل‌خندان، جواد فروغی، رسول عفتی، هانیه رستمیان، سامیه یاسی و زینب طوماری به تمرین خواهند پرداخت.

محمد بیرانوند و مرضیه پرورش‌نیا نیز ملی‌پوشان حاضر در اردوی بخش تراپ (اهداف پروازی) هستند.

هدایت تیم تفنگ بر عهده محمد زائر رضایی، تیم تپانچه بر عهده مریم سلطانی و تیم تراپ بر عهده علی افسری است. همچنین امید نجاری و سیده زهرا حسینی تیم سرپرستی را تشکیل می‌دهند.

ملی‌پوشان تیراندازی کشورمان پس از برگزاری این مرحله از تمرینات عازم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا خواهند شد.