به گزارش ایرنا، از نخستین ساعات صبح، میدان امام خمینی(ره) کنگاور چهره دیگری داشت؛ جمعیت پیش از آغاز مراسم گرد آمده بود، خانوادههای شهدا، همرزمان شهید، مسئولان و مردم از اقشار مختلف آمده بودند تا با فرزند شهرشان وداع کنند.
گروه سان نیز آیین ویژهای برای استقبال از پیکر شهید اجرا کرد؛ اما آنچه بیش از هر چیز در فضای مراسم به چشم میآمد، اندوه مردم بود. اشک و بغض، از میدان امام خمینی(ره) تا گلزار شهدا همراه جمعیت بود.
پیکر شهید در مسیر خیابان شهدا حرکت کرد و در کنار ستونهای معبد آناهیتا از برابر مردم گذشت؛ قاب متفاوتی که تاریخ کهن کنگاور را با روایت امروز این شهر پیوند زد. مسیر سپس از کوچه عظیمی ادامه یافت و به گلزار شهدا رسید.
در میان جمعیت، خانواده شهید بیش از همه در سوگ بودند. مادران شهدا به شیون پرداختند و دختران علیرضا شکیبافر در غم از دست دادن پدر بیتاب بودند؛ اما در میان این همه ماتم، تصویر پسر چهار ساله شهید بیش از همه در خاطر ماند؛ کودکی که هنوز معنای رفتن را نمیداند و فقط یک گل زرد کوچک در دست داشت.
همرزمان شهید در مراسم از علیرضا شکیبافر به عنوان نیرویی نخبه و توانمند یاد کردند که به گفته آنان، اهل نام و نشان نبود و سالها در گمنامی به خدمت مشغول بود.
پیکر شهید سرانجام در قطعه یک گلزار شهدای کنگاور به خاک سپرده شد؛ جایی که اشکهای یک شهر برای فرزندش جاری شد و آناهیتا، یکی از نمادهای دیرینه این سرزمین، شاهد بدرقه مردی از فرزندان امروز کنگاور بود.
شهرستان کنگاور با جمعیتی بالغ بر ۸۵ هزار نفر در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد.