شناسهٔ خبر: 79566743 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

پارس جنوبی بازسازی می‌شود

اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران از آمادگی کامل برای مشارکت در بازسازی و نوسازی تاسیسات پارس جنوبی خبر دادند.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران اعلام کرد: اعضای این انجمن با تکیه بر توان داخلی، تجربه عملیاتی و دانش فنی بومی، برای مشارکت در طرح‌های بازسازی و نوسازی تاسیسات پارس جنوبی آمادگی کامل دارند.

بر اساس اعلام این انجمن، شرکت‌های عضو در بخش‌های مختلف زنجیره صنعت نفت و گاز، از طراحی و مهندسی تا ساخت، تأمین، نصب و راه‌اندازی تجهیزات فعالیت دارند و می‌توانند بخشی از نیاز‌های پروژه‌های بازسازی پارس جنوبی را تامین کنند.

تامین و ساخت تجهیزات کلیدی، نصب و راه‌اندازی و اجرای پروژه‌ها، تعمیرات اساسی و بهینه‌سازی تجهیزات، مدیریت و کنترل کیفیت و پشتیبانی فنی از جمله ظرفیت‌هایی است که سازندگان داخلی برای حضور در این طرح‌ها اعلام کرده‌اند.

انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت تاکید کرده است استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در بازسازی تاسیسات پارس جنوبی، علاوه بر تسریع اجرای پروژه‌ها، می‌تواند به حفظ توان تولید تجهیزات در داخل، کاهش وابستگی به واردات و تقویت زنجیره تامین صنعت نفت و گاز کشور کمک کند.

این انجمن همچنین آمادگی اعضای خود را برای همکاری در مسیر خودکفایی و توسعه پایدار صنعت نفت و گاز کشور اعلام کرده است.

احسان ثقفی، رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت در همین خصوص گفت: واردات تجهیزات باید محدود به کالا‌هایی باشد که امکان ساخت آنها در داخل وجود ندارد و نباید شرایط ویژه پس از جنگ به فرصتی برای کنار گذاشتن توان داخلی تبدیل شود.

ثقفی تاکید کرد گفت: حتی در مواردی که ساخت یک تجهیز در زمان مورد نیاز امکان‌پذیر نباشد، حضور سازنده داخلی در فرآیند تامین می‌تواند خدمات پس از فروش و انتقال فناوری را تضمین کند، درحالی‌که واردات مستقیم تنها به خروج ارز منجر می‌شود.

 برخی از تاسیسات منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی در پی حمله موشکی دشمن صهیونی ـ آمریکایی دچار آسیب شد.

سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به آسیب‌های واردشده به تاسیسات صنعت گاز گفت: درمجموع نزدیک به ۷ هزار ۹۲۴ مورد آسیب در تاسیسات گاز ثبت شد که با پیگیری، برنامه‌ریزی و اقدام‌های انجام‌شده، روند بازسازی و بازگرداندن ظرفیت‌ها با سرعت در حال انجام است.

انتهای پیام/