شناسهٔ خبر: 79552144 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

گلزنی امباپه و رکورد دیرپا؛

آمارهایی از برد قاطع رئال مادرید

صاحب‌خبر -
رئال مادرید بزرگ‌ترین پیروزی فصل را با غلبه بر مالاگا در برنابئو به دست آورد و این برد به لطف ۴ گل از ۴ گلزن مختلف از جمله نخستین گل به خودی آلفونسو اررو از سال ۲۰۱۶ تا کنون رقم خورد.
 بدون پیروزی در برنابئو
مالاگا برای چهل و دومین بار به برنابئو بازگشت. این اولین حضور آن‌ها از نوامبر ۲۰۱۷ به شمار می‌رود اما آن‌ها هنوز در این ورزشگاه پیروز نشده‌اند. حضور قبلیشان در سال ۲۰۱۱ بزرگ‌ترین پیروزی مشترک ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید را در دوران سرمربیگری مادرید رقم زد. مالاگا در این قرن تنها ۳ بار در خانه رئال امتیاز کسب کرده  و آخرین مورد در سال ۲۰۱۵ با تساوی بدون گل رقم خورد. این طولانی‌ترین روند شکست‌ناپذیری رئال مادرید در لالیگا در خانه مقابل یک حریف است و از لاس پالماس با ۳۶ بازی، الچه با ۲۵ بازی و رئال مورسیا با ۱۸ بازی پیشی می‌گیرد. با این حال رکورد ضعیف تیم اندلسی فراتر از خانه رئال مادرید است. مالاگا در هیچ یک از ۵ بازدید اخیر خود از شهر مادرید پیروز نشده؛ از جمله در شکست ۲ هفته پیش مقابل اتلتیکو.
یک اثرگذاری در هر ۶۱ دقیقه
جود بلینگام با یک گل انفرادی چشمگیر، شروع قدرتمند خود در این فصل را (با ۲ گل و ۲ پاس گل) حفظ کرد. او به اولین بازیکن رئال مادرید تبدیل شد که در ۳ بازی اول لیگ در یک فصل روی ۴ گل تأثیر گذاشته. در ۴ بازی متوالی در گلزنی مشارکت داشته  و طولانی‌ترین روندش از دسامبر ۲۰۲۴ تا کنون به شمار می‌رود. این تنها دومین گل انفرادی او برای رئال مادرید به حساب می‌رود. در ژانویه ۲۰۲۵ مقابل والنسیا هم مالکیت توپ را به دست آورد و مستقیماً گلزنی کرد.


برای چهارمین بار در یک دهه گذشته
رئال مادرید با پیروی از فصول ۲۳-۲۰۲۲، ۲۴-۲۰۲۳ و ۲۶-۲۰۲۵، هر ۳بازی اول خود در لیگ را با پیروزی پشت سر گذاشته. این این بهترین رکورد رئال مادرید از دهه ۶۰ تاکنون به شمار می‌رود. رئال مادرید از فصول ۶۸-۱۹۶۷ و ۶۹-۱۹۶۸ تا ۴ سال پیش هرگز ۲ فصل متوالی را با ۳ برد آغاز نکرد. مورینیو در فصل ۱۲-۲۰۱۱ در راه کسب عنوان قهرمانی لیگ به همین آمار دست یافت.
۲ هزار و ۴۸۶ روز
رئال مادرید به تنها ۳۰ دقیقه زمان برای برتری ۳ بر صفر نیاز داشت؛ سریع‌ترین زمان برای رقم زدن این نتیجه از ۹ نوامبر ۲۰۱۹. رئال مادرید آن روز از ۲ ضربه پنالتی کریم بنزما و سرخیو راموس بهره برد تا در ۲۹ دقیقه در ایپوروا مقابل ایبار با نتیجه ۳ بر صفر پیش بیفتد. نتیجه نهایی آن دیدار هم پیروزی ۴ بر صفر بود؛ مانند آنچه در عصر یکشنبه در برنابئو اتفاق افتاد.
گلزنی مقابل ۲۲ تیم از مجموع ۲۳ حریف 


یک بازی دیگر و یک گل دیگر کیلیان امباپه را در صدر جدول گلزنان لالیگا نگه داشت. او این کار را با گلزنی مقابل بیست و سومین حریف خود در این رقابت‌ها انجام داد. او از این میان تنها مقابل یک تیم یعنی الچه موفق به گلزنی نشده. حریف مورد علاقه او، رئال سوسیداد با ۷ گل در ۴ بازی نام دارد و پس از آن ویارئال با ۵ گل در ۴ مسابقه و بارسلونا با ۴ گل در ۳ بازی ایستاده‌اند.
۸۷ پاس از آرنولد
ترنت الکساندر آرنولد، مدافع راست سابق لیورپول در اولین حضور اصلی خود تحت هدایت ژوزه مورینیو در یک رقابت رسمی به جای دنزل دامفریس وارد زمین شد. او بیش‌تر از هر بازیکن دیگری در زمین لمس توپ داشت (۱۱۷ بار) و پاس‌های بیش‌تری داد (۸۷). ایجاد ۳ موقعیت گل بخش دیگری از عملکرد او بود.


ترنت همچنین اولین شوت رئال مادرید را در این مسابقه ثبت کرد. او آلفونسو اررو را در دقیقه ۶۰ با شوتی از داخل محوطه جریمه محک زد و ۹ پاس به یک‌سوم دفاعی حریف داد.