شناسهٔ خبر: 79540857 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اخبار کوتاه یکشنبه یزد

یزد- ایرنا- اجرای طرح‌های آبخیزداری، ویزیت رایگان بیماران و آزادسازی اراضی ملی، اهم اخبار کوتاه روز یکشنبه استان یزد است.

صاحب‌خبر -

اجرای طرح‌های آبخیزداری بافق

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بافق از تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه‌های پیش‌بینی‌شده این اداره در یک سال گذشته خبر داد و گفت: طرح‌های مرمت و رسوب‌برداری دو بند خاکی شهرستان با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال اجرا شده است.

حامد عبدلی با تشریح مهم‌ترین اقدامات اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بافق در یک سال گذشته افزود: در حوزه آبخیزداری، مرمت بند خاکی برکوییه در مرحله نخست و همچنین رسوب‌برداری و مرمت بند خاکی دولت‌آباد شیطور صورت گرفته و این دو طرح در هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

ویزیت رایگان بیماران در روستای کافی آباد اشکذر

مدیر مرکز جامع سلامت روستای کافی آباد گفت: در آستانه فرا رسیدن میلاد حضرت رسول اکرم صل الله و علیه و آله و ولادت حضرت امام جعفر صادق (ع) تعداد هشتاد و هشت نفر بیمار مراجعه کننده به مرکز خدمات جامع سلامت کافی آبادشهرستان اشکذر در یک روز کاری توسط پزشک فوق تخصص ارتوپد به طوررایگان ویزیت شدند.

ابوالفضل نظری افزود: میثم جعفری کافی آباد پزشک فوق تخصص ارتوپدی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران هر زمان که برای دیدار والدین خود به روستای محل زادگاهش مراجعه می‌کند با حضور در مرکز جامع سلامت روستای کافی آباد و با اطلاع رسانی قبلی در یک روز کاری؛ تمام بیماران این مرکز را به طور رایگان ویزیت می‌کند.

آغاز فعالیت واحد «سراج» در مرکز خدمات جامع سلامت ابرکوه

همزمان با هفته دولت، آیین افتتاح همزمان و برخط ۲۰ واحد «سراج» و سه کانکس کاهش آسیب اعتیاد در سراسر کشور با حضور معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

در این مراسم، واحد «سراج» مرکز خدمات جامع سلامت مریم‌آباد شهرستان ابرکوه نیز به بهره‌برداری رسید و فعالیت خود را در حوزه ارائه خدمات سلامت روانی و اجتماعی آغاز کرد.

آزادسازی ۳۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان تفت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفت گفت: ۳۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان تفت آزادسازی شد.

کاظم مسروری فر افزود: در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، ۱۳ قطعه به مساحت ۸ هزار مترمربع در تقی‌آباد و ۳ قطعه به مساحت ۳۰ هزار مترمربع در شریف‌آباد آزادسازی شد.

برگزاری آزمون رسمی انجمن خوشنویسان اشکذر

نخستین آزمون‌ هنرجویان انجمن خوشنویسان شهرستان اشکذر در شهر مجومرد برگزار شد.

طی آن ۴۰ هنرجو در رشته‌های مختلف خوشنویسی شرکت کردند و هنرجویانی که موفق به کسب امتیاز حدنصاب شوند گواهینامه پایان دوره را دریافت خواهند کرد.

در این آزمون‌ها، هنرجویان رشته نستعلیق (با قلم نی) در مقاطع مقدماتی و متوسطه و همچنین هنرجویان رشته خط تحریری در سطوح مبتدی و تکمیلی حضور داشتند.