شناسهٔ خبر: 79522408 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

اسرائیل جنوب لبنان را بمباران کرد + جزئیات

ایرنا : اسرائیل از طریق هوا و توپخانه مناطقی از جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

صاحب‌خبر -

شبکه المنار گزارش داد، توپخانه رژیم صهیونیستی منطقه الدبشه در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

همچنین جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز شهرک المنصوری را بمباران کرده‌اند.

نظامیان رژیم صهیونیستی هم منطقه حدفاصل میان شهرک‌های حاریص و حداثا را با خمپاره هدف قرار داده و همزمان به آسمان منطقه گلوله‌های منور شلیک کرده‌اند.

منطقه اطراف دوحه کفررمان نیز با توپخانه هدف حملات ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از دوم مارس، حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

در همین حال، لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شده است. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند.