شناسهٔ خبر: 79520968 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

شرکت هنگ‌کنگی به‌خاطر ارتباط با ایران تحریم شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا در ادامه سیاست فشار اقتصادی علیه ایران، از اعمال مجموعه‌ای از تحریم‌های جدید علیه شبکه‌های مالی و تجاری مرتبط با تهران خبر داد.

صاحب‌خبر -

فرارو: وزارت خزانه‌داری آمریکا در ادامه سیاست فشار اقتصادی علیه ایران، از اعمال مجموعه‌ای از تحریم‌های جدید علیه شبکه‌های مالی و تجاری مرتبط با تهران خبر داد.

photo_2026-08-28_21-57-17

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد: «ما شبکه‌ها، واسطه‌ها و کانال‌هایی را که ایران برای قاچاق نفت و دور زدن تحریم‌ها استفاده می‌کند، شناسایی کرده‌ایم. ما با همکاری سازمان‌های دولتی و متحدانمان، هرگونه منبع درآمد غیرقانونی نظام ایران را هدف قرار می‌دهیم.» 

خزانه‌داری آمریکا همچنین درباره همکاری اقتصادی با ایران هشدار داده و ادعا کرده است که اقدامات خود علیه نهادها و طرف‌هایی که با تهران تعامل می‌کنند، گسترش خواهد داد. 

در ادامه این بیانیه ادعا شده  است: «ما متعهد می‌شویم که تمام شریان‌های اقتصادی باقی‌مانده به تهران را قطع کنیم و یک بار برای همیشه به تهدید نظام ایران پایان دهیم.» 

تحریم یک فرد و شرکت هنگ‌کنگی

در چارچوب همین اقدام، آمریکا یک فرد را به ادعای ارتباط با بانک ملی ایران و یک شرکت مستقر در هنگ‌کنگ را نیز تحریم کرده است. 

این تحریم‌ها در حالی اعمال شده که دولت دونالد ترامپ پس از ماه‌ها فشار سیاسی و نظامی علیه تهران، اکنون تمرکز بیشتری بر فشار اقتصادی و محدود کردن مسیرهای مالی ایران گذاشته است. 

در همین زمینه، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در واکنش به تحرکات واشنگتن برای پیشبرد آنچه «تروریسم اقتصادی» خواند، گفته است سیاست آمریکا در قبال ایران «شبیه طنز واقعی شده است.»