شناسهٔ خبر: 79518193 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار مازندران:

توسعه زیرساخت‌ها و رفع چالش‌های مازندران با جدیت دنبال می‌شود

استاندار مازندران گفت: طی ۲۰ ماه گذشته اقدامات متعددی برای توسعه زیرساخت‌ها، تأمین آب، مدیریت پسماند، توسعه راه‌ها، مسکن، بهداشت و حمل‌ونقل انجام شده و مدیریت استان با رویکرد نتیجه‌محور، رفع چالش‌های اساسی مازندران را دنبال می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، مهدی یونسی‌رستمی عصر امروز_جمعه ششم شهریور _ در جمع نمازگزاران مرکز مازندران در مصلای بزرگ ساری اظهار کرد: طی ۲۰ ماه گذشته حدود یک‌هزار و ۷۸۰ همت منابع و سرمایه وارد استان شده و تلاش مجموعه مدیریت استان بر توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد مازندران متمرکز است.

وی با بیان اینکه مدیریت استان در شرایط دشواری فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود: ترور مهمان خارجی، جنگ ۱۲ روزه، حوادث دی‌ماه و سپس شرایط جنگی و اقتصادی کشور، از جمله شرایطی بود که دولت در زمان تحویل مسئولیت با آن مواجه شد، اما با همراهی مردم و مسئولان، استان توانست این شرایط را مدیریت کند.

استاندار مازندران ضمن قدردانی از همراهی مردم در شرایط جنگی اخیر بیان کرد: در جریان جنگ ۴۰ روزه، حدود ۱۷.۵ میلیون مسافر وارد استان شدند و مردم و دستگاه‌های اجرایی با همکاری و وفاق توانستند نیازهای این جمعیت را مدیریت کنند.

یونسی‌رستمی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های استان را حل معضل پسماند عنوان کرد و گفت: در ۲۰ ماه گذشته حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد پروژه پسماند استان پیشرفت داشته است و این طرح با همکاری دولت و مجموعه مدیریت استان دنبال شده است.

وی ادامه داد: موضوع پسماند یک پروژه ملی است و اقدامات انجام‌شده در این حوزه مورد توجه قرار گرفته است. در اجرای این طرح از ظرفیت دانشگاه‌ها و متخصصان استفاده شده و تلاش کرده‌ایم تصمیمات بر مبنای مطالعات علمی باشد.

استاندار مازندران همچنین از آغاز اجرای طرح‌های فاضلاب در شهرستان‌های استان خبر داد و تصریح کرد: برای اجرای طرح‌های فاضلاب حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است و این پروژه‌ها با هدف ارتقای سلامت، کاهش آلودگی و استفاده مجدد از پساب در حال اجرا هستند.

یونسی‌رستمی با اشاره به تنش آبی در بخش‌هایی از مازندران گفت: موضوع آب یکی از چالش‌های جدی استان است و برای تأمین آب پایدار در مناطق مختلف، اجرای طرح‌های آبرسانی و سدسازی در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در شرق استان، مرکز استان و بخش‌هایی از غرب مازندران با تنش آبی مواجه هستیم و تلاش می‌شود با ایجاد مخازن، توسعه شبکه آبرسانی و اجرای طرح‌های مرتبط، این مشکل به‌صورت اساسی مدیریت شود.

مقام عالی دولت در مازندران با تأکید بر ضرورت توسعه متوازن روستاها یادآور شد: رویکرد مدیریت استان ایجاد فرصت برابر برای شهر و روستا است و در همین راستا منابع قابل توجهی برای توسعه زیرساخت‌های روستایی اختصاص یافته است تا با افزایش رفاه و ایجاد اشتغال، از مهاجرت روستاییان جلوگیری شود.

یونسی‌رستمی به حوزه مسکن اشاره کرد و گفت: حدود ۳۰ هزار واحد مسکونی در ۲۰ ماه گذشته در اختیار شهروندان، نیازمندان و اقشار آسیب‌پذیر قرار گرفته و برنامه‌ریزی برای توسعه مسکن جوانان و زوج‌های تازه‌ازدواج‌کرده نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بخشی از مدارس مازندران نیازمند مقاوم‌سازی و نوسازی هستند و تاکنون بیش از ۱۰۰ مدرسه به مرحله تکمیل رسیده است؛ عملیات تکمیل مدارس باقی‌مانده نیز در حال انجام است، اضافه کرد: برای ارتقای استاندارد فرودگاه دشت‌ناز ساری و تبدیل آن به فرودگاهی با قابلیت پذیرش پروازهای بین‌المللی، عملیات عمرانی و زیرساختی در حال انجام است و برای این پروژه نیز اعتبار قابل توجهی اختصاص یافته است.

استاندار مازندران با اشاره به پروژه‌های راهسازی مازندران بیان کرد: پروژه‌های متعددی در محورهای ورودی استان، جاده کندوان، هراز و مسیر قزوین ـ الموت ـ تنکابن در حال اجراست.

یونسی‌رستمی درباره پل سفید نیز تاکید کرد: پروژه پل سفید پس از سال‌ها توقف، دوباره فعال شده و پیش‌بینی می‌شود بخش عمده آن تا پایان سال به اتمام برسد.

وی با اشاره به ظرفیت بندر امیرآباد و منطقه آزاد مازندران خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های بندری و ریلی با هدف افزایش تجارت، ایجاد اشتغال و کاهش آسیب‌پذیری اقتصادی استان دنبال می‌شود و نخستین محموله ریلی در مسیر چین، قزاقستان و بندر امیرآباد نیز در این چارچوب مورد توجه قرار گرفته است.

استاندار مازندران همچنین درباره پسروی آب دریای خزر در محدوده شرق مازندران گفت: برای جلوگیری از آسیب‌های ناشی از عقب‌نشینی آب و حفظ ظرفیت‌های اقتصادی و اشتغال منطقه، توسعه زیرساخت‌های بندری در محدوده امیرآباد در دستور کار قرار گرفته است.

یونسی‌رستمی بر ضرورت توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی تأکید و خاطرنشان کرد: توسعه اقتصادی و عمرانی باید در کنار توجه به مسائل فرهنگی و ارزش‌های اجتماعی دنبال شود و مدیریت استان در این حوزه نیز از ظرفیت‌های فرهنگی و ائمه جمعه استفاده خواهد کرد.

وی با اشاره به موضوع حجاب و عفاف افزود: دغدغه‌های موجود در حوزه حجاب و عفاف باید با رویکردی آرام، منطقی و فرهنگی دنبال شود و مدیریت استان خود را در کنار مجموعه‌های فرهنگی می‌داند.

استاندار مازندران با تأکید بر رویکرد نتیجه‌محور مدیریت استان خاطرنشان کرد: هدف ما ارائه گزارش‌های متعدد نیست، بلکه باید اقدامات انجام‌شده در زندگی مردم و توسعه استان اثر ملموس داشته باشد و مدیران باید در برابر مردم پاسخگو باشند.