به گزارش ایرنا از اطلاع رسانی پلیس پایتخت، سردار «مهدی افشاری» در تشریح جزئیات این عملیات اظهار داشت: در پی انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از نگهداری مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق در یک انبار واقع در محدوده خیابان شهید رجایی مطلع شدند و موضوع بهصورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: بررسیهای اطلاعاتی مأموران نشان داد این انبار محل نگهداری کالاهای قاچاق بوده و اقلام موجود در آن فاقد اسناد و مدارک قانونی و معتبر است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: پس از تکمیل تحقیقات و شناسایی دقیق محل، تیم عملیاتی پلیس با هماهنگی قضایی در یک عملیات غافلگیرانه وارد انبار شده و اقدام به بازرسی از محل کردند.
سردار افشاری تصریح کرد: در جریان این بازرسی، تعداد ۱۲ هزار رول کاغذ دیواری و ۱۰۹ هزار و ۵۰۰ قلم ظروف چینی کشف و مشخص شد کالاهای مذکور قاچاق بوده و فاقد هرگونه اسناد و مدارک قانونی برای ورود و نگهداری هستند.
وی با اشاره به ارزش قابل توجه محموله مکشوفه خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای کشفشده را بیش از ۱۵ میلیارد تومان برآورد کردهاند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ تأکید کرد: برخورد با قاچاق کالا و شناسایی محلهای دپوی کالای قاچاق با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد و مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی اجازه نخواهند داد سودجویان با نگهداری و عرضه کالاهای غیرقانونی، نظم اقتصادی و حقوق فعالان قانونی بازار را تحت تأثیر قرار دهند.
سردار افشاری گفت: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و متهم به همراه کالاهای مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه قاچاق یا احتکار کالا، مراتب را از طریق شماره ۳۰۱۱۰ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند تا موضوع در سریعترین زمان ممکن مورد بررسی قرار گیرد.
دستگیری یک کلاهبردار حرفه ای در تجریش
کلاهبردار حرفه ای که با اخاذی و وعده های دروغین از شهروندان سکه های طلا کلاهبرداری می کرد در دام پلیس افتاد.
سرهنگ صادق ضرونی سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در پی افزایش کلاهبرداری در محله تجریش تهران رسیدگی به موضوع را تیمی از ماموران کلانتری ۱۰۱ تجریش بر عهده گرفتند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.
وی با بیان اینکه ماموران در تحقیقات و پی جویی های انتظامی به دست آوردند متهم به بهانه سرمایه گذاری از شهروندان سکه طلا گرفته که در یک عملیات منسجم و ترفند های پلیسی نهایتا در یکم دی ماه هویت متهم شناسایی و متهم طی یک عملیات غافلگیرکننده دستگیر شد.
سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران بزرگ تصریح کرد: متهم در تحقیقات ابتدایی به بزه انتسابی و کلاهبرداری از شهروندان اعتراف کرد و از متهم ۶ عدد سکه امامی و ۳ عدد سکه پارسیان مسروقه به ارزش ۲ میلیارد ریال کشف شد.
سرهنگ ضرونی با اشاره به اینکه متهم به اخاذی و کلاهبرداری از شهروندان اعتراف کرده است در پایان خاطر نشان کرد: تحقیقات بیشتر برای کشف جرائم احتمالی متهم ادامه دارد.