شناسهٔ خبر: 79499233 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مردم‌سالاری‌آنلاین | لینک خبر

روایت سخنگوی ارتش از عملیات سوخوها علیه پایگاه آمریکا در قطر - مردم سالاری آنلاين

امیر اکرمی نیا درباره سرنوشت خلبانان ایرانی در قطر توضیحاتی ارائه داد.

صاحب‌خبر - به گزارش مردم سالاری آنلاین ، امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا سخنگوی ارتش در گفتگویی گفت: در یازدهم اسفند سال گذشته، دو فروند سوخو از نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک عملیات بسیار شجاعانه علیه پایگاه آمریکا در قطر انجام دادند. پس از اینکه اهداف مورد اصابت قرار گرفتند، هواپیماها در مسیر بازگشت مورد اصابت هواپیماهای گشت هوایی دشمن قرار گرفتند و ساقط شدند.

بنابر روایت مهر، وی افزود: پس از مدتی پیگیری، پیکر مطهر یکی از خلبان‌ها که به شهادت رسیده بود، تحویل شد. این شهید، شهید مجید کاظمی بود که پیکر ایشان در شیراز تشییع و به خاک سپرده شد. اما از آنجا که هر یک از این هواپیماها دو خلبان داشتند، از سرنوشت سه خلبان دیگر بی‌اطلاع ماندیم.

سخنگوی ارتش گفت: پیگیری‌های لازم از طریق وزارت امور خارجه، نهاد ریاست‌جمهوری، ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین به صورت مستقیم از طریق ارتش قطر و دولت قطر انجام شده است.

وی در ادامه گفت: تماس‌هایی برقرار و پیگیری‌هایی صورت گرفته، اما تا امروز پاسخی که طرف قطری به ما داده، اظهار بی‌اطلاعی از سرنوشت این خلبانان بوده است.

امیر اکرمی نیا خاطرنشان کرد: ما واقعاً خواهان آن هستیم که طرف قطری با جدیت بیشتری نسبت به این موضوع اهتمام داشته باشد و پاسخ روشن و مستند ارائه کند تا بتوانیم مستندات را بپذیریم و از وضعیت سرنوشت این خلبانان عزیز مطلع شویم.

او افزود:  وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد که از سرنوشت خلبانان بی‌اطلاع است. ما می‌گوییم اگر واقعاً بی‌اطلاع هستند، باید مسئولانه‌تر از آنچه اکنون عمل می‌کنند، برخورد کنند و تلاش بیشتری برای مشخص کردن وضعیت این خلبانان عزیز انجام دهند.

برچسب‌ها: