شناسهٔ خبر: 79498745 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

هاآرتص: ارتش اسرائیل از گروهک‌های مسلح در غزه حمایت می‌کند

تحقیق یک رسانه صهیونیستی از حمایت اسرائیل و شاباک از گروهک‌های تروریستی در غزه علیه مقاومت پرده برداشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک روزنامه عبری در تحقیقی گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی و سازمان امنیت داخلی «شاباک» از گروهک‌های مسلح در نوار غزه به دلیل مخالفت آنها با حماس حمایت و برای فعالیتشان پوشش فراهم می‌کنند و میان دو طرف رابطه‌ای نزدیک شکل گرفته است.

بر اساس تحقیق روزنامه عبری «هاآرتص»، ارتش رژیم صهیونیستی از این گروه‌ها(شبه نظامیان مزدور) تنها برای مقابله با حماس استفاده نمی‌کند، بلکه آنان در اقداماتی علیه ساکنان غزه نیز مشارکت دارند. اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد افراد مسلح این گروه‌ها همزمان با فعالیت ارتش صهیونیستی در مواردی برای بیرون راندن فلسطینیان از منازلشان نیز اقدام کرده‌اند.

یک افسر نیروی هوایی رژیم صهیونیستی که فعالیت این گروه‌ها را از طریق پهپاد زیر نظر داشته است، درباره آنچه شخصا مشاهده کرده گفت: «دیدیم که با دو یا سه خودرو رسیدند؛ به سادگی می‌دویدند و به مردم تیراندازی می‌کردند. وارد ساختمان‌ها شدند، هر چیزی را که می‌توانستند حمل کنند غارت کردند، با انبوهی از وسایل بیرون آمدند و سپس خانه‌ها را به آتش کشیدند».

گزارش هاآرتص تأکید می‌کند که اظهارات نظامیان و فرماندهان ارتش اسرائیل به یک واقعیت آشکار ختم می‌شود: این گروهک‌های مسلح در عمل به شاخه اجرایی ارتش و شاباک در داخل غزه تبدیل شده‌اند.

به گفته نظامیانی که با هاآرتص گفتگو کرده‌اند، اعضای این گروهک‌ها در عملیات‌های میدانی ارتش مشارکت مستقیم دارند. یک افسر نیروی هوایی فاش کرد که ارتش، اعضای این گروهک‌ها را به مناطقی می‌فرستد که ورود نیروهای خودی به آنها با دشواری همراه است.

با این وجود، مقامات ارشد نظامی و امنیتی اسرائیل تأکید کرده‌اند که قصدی برای معرفی این گروهک‌ها به عنوان بدیل حکومتی حماس در غزه ندارند و به خوبی از محدودیت‌های توان عملیاتی آنها آگاه هستند.

یک فرمانده ارشد اسرائیلی در این باره اذعان کرد: «آنها توانایی تصاحب قدرت از حماس را ندارند و در صورت نبود حفاظت و پشتیبانی ارتش، دوام نظامی‌شان در رویارویی با حماس ممکن نیست».

مقامات عالی‌رتبه نظامی همچنین ماهیت این گروهک‌ها را صرفاً یک راهکار موقت و مقطعی ارزیابی کرده‌اند و یک افسر ارشد دیگر نیز خاطرنشان ساخت: «بهره‌گیری از این گروهک‌ها بیشتر ناشی از یک ضرورت عملیاتی و اجبار در میدان است تا یک انتخاب تاکتیکی آگاهانه».

انتهای پیام/