شناسهٔ خبر: 79497243 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار اردبیل: دولت در شرایط سخت پای کار است

بیله‌سوار - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: دولت با همت جدی و پشتکار قوی پای کار ایستاده و در شرایط جنگی کشور لحظه‌ای از پیشبرد اهداف خود غفلت نکرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا ، ابراهیم امامی روز چهارشنبه در آیین گرامیداشت هفته دولت در شهرستان مرزی بیله‌سوار مغان بر لزوم حفظ اتحاد و انسجام ملی مورد تاکید مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: کشور ما اقتدار و قدرت خود را در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ تحمیلی سوم نشان داده و برای ادامه راه نیاز به همراهی و همدلی همگانی داریم.

وی میزان اعتبارات سرمایه‌گذاری شده برای پروژه‌های افتتاحی و عمرانی هفته دولت استان اردبیل را ۵۹ همت ذکر کرد و افزود: علاوه بر این ۱۲۰ همت هم پروژه‌ در حال اجرا و کلنگ زنی استان داریم که در شرایط جنگی چشمگیر و بی‌سابقه است.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل اظهار کرد: شهرستان بیله‌سوار ظرفیت‌های اقتصادی خوبی دارد و منطقه آزاد تجاری در کنار پایانه و گمرک مرزی می‌تواند در تسهیل تجارت، جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات ، رونق اقتصادی و سرمایه‌گذاری دستاوردهای خوبی به دنبال داشته باشد.

امامی همچنین با اشاره به اشتراکات کشور ما با جمهوری آذربایجان گفت: برنامه‌ریزی‌های خوبی برای تسهیل صادرات و واردات و مراودات اقتصادی با این کشور آغاز شده ، استان اردبیل با دارا بودن ۳۸۲ کیلومتر مرز مشترک، دروازه قفقاز و محور توسعه تجارت با جمهوری آذربایجان محسوب می‌شود و در این راستا تقویت همکاری‌های اقتصادی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک ۲ کشور دارای اهمیت فراوان است.

وی با اشاره به پیشینه تاریخی و فرهنگی میان استان اردبیل و جمهوری آذربایجان، بیان کرد: اردبیل به‌ عنوان پل ارتباطی میان استان‌های مرکزی ایران و جمهوری آذربایجان، می‌تواند بخش مهمی از نیازهای اساسی را مسیر گمرک بیله‌سوار تامین کند.

فرماندار بیله‌سوار مغان هم در این جلسه گفت: ۶۶ پروژه با اعتباری بالغ بر ۹ هزار و ۲۵۷ میلیارد ریال طی هفته دولت در مناطق مختلف این شهرستان افتتاح و چهار پروژه با ۷۴۰ میلیارد ریال کلنگ زنی می‌شود.

محبوب حسینی افزود: راه‌اندازی دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان امام خمینی بیله‌سوار ، احداث شبکه‌های آبیازی و زهکشی در ناحیه چهارم در سطح ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار با ۹۷۰ میلیارد ریال ، افتتاح باغ پسته شرکت ماهان در سطح ۴۰۰ هکتار با چهار هزار میلیارد ریال در بخش قشلاق دشت ، کلنگ زنی پنج باب مدرسه در مناطق روستایی اوجاق قشلاقی ، دمیرچی خرابه سی ، سوموکلو ، پاراقشلاق و سلطان سیلی ، افتتاح ۶۰ واحد مسکن در شهر بیله‌سوار ، اجرای طرح‌های هادی ، آسفالت‌ریزی روستاهای بابک ، روح کندی و خان بابا کندی ، اجرای ۲۸ طرح‌ عمرانی دهیاری‌ در بخش مرکزی و قشلاق دشت با ۲۴۰ میلیارد ریال و پروژه‌های برق از جمله این طرح‌های هفته دولت در این شهرستان است.

وی ادامه داد: همچنین طرح‌های برق رسانی ، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های برق با ۳۶۰ میلیارد ریال ، احداث سیل بند در روستای نرقشلاقی بخش مرکزی ، اصلاح سایت تلفن همراه روستایی با ۱۵۰ میلیارد ریال ، ارتقای سایت تلفن همراه در مناطق شهری و روستایی ، لکه‌گیری و آسفالت محور سه‌راهی بیله‌سوار تا جعفرآباد و پوشش آسفالت محور اجیرکندی ، آج چشمه ، بران و بیله‌سوار ، افتتاح مسکن مددجویی ، استقرار تانکر آبرسانی در مناطق عشایری ، احداث مسکن مددجویی و روکش آسفالت سه‌راهی باغات تا جعفرآباد از دیگر پروژه‌های هفته دولت در این شهرستان مرزی است.

بیله‌سوار مغان در شمال اردبیل و در جوار جمهوری آذربایجان قرار دارد.