شناسهٔ خبر: 79488070 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

کمبود پارکینگ، بستر اصلی سرقت خودرو در پردیس و بومهن

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی شرق استان تهران نبود پارکینگ‌های عمومی در شهرهای پردیس و بومهن را مهم‌ترین عامل وقوع سرقت خودرو دانست و گفت: در بومهن حدود ۱۰ درصد ازخانه‌ها پارکینگ دارند و پارک خودروها در کوچه‌ها، اختلافات همسایگی ایجاد کرده و دست سارقان را برای سرقت خودروهای مدل پایین باز گذاشته است.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، سرهنگ غلامرضا حسنوند روز سه شنبه در نشست خبری که در سالن جلسات نیروی انتظامی پردیس برگزار شد به خبرنگاران گفت:همکاران من شبانه‌روز در ایست‌های بازرسی مستقر بودند و با وجود گرمای شدید، حتی یک مورد اعتراض از سوی شهروندان گزارش نشد و مردم با تشکر از پلیس، روحیه وحدت و تعصب ملی خود را به نمایش گذاشتند.

سرهنگ حسنوند با بیان اینکه نبود پارکینگ‌های عمومی در شهرهای پردیس و بومهن، مهم‌ترین عامل وقوع سرقت خودرو است، اظهار داشت: در بومهن حدود ۱۰ درصد ازخانه‌ها پارکینگ دارند و پارک خودروها در کوچه‌ها، اختلافات همسایگی ایجاد کرده و دست سارقان را برای سرقت خودروهای مدل پایین باز گذاشته است.

وی با تاکید بر لزوم همکاری مدیریت شهری برای اقدامات پیشگیرانه، خاطر نشان کرد: استفاده از زمین‌های خالی برای پارک موقت خودروها با به کار گیری نگهبان برای کاهش آمار سرقت خودروها راهگشا اما نیازمند همکاری مدیریت شهری در واگذاری زمین‌های خالی و مشارکت شهرداری و شورای شهر است.

سرهنگ حسنوند از کاهش ۳۱ درصدی جرایم در سال ۱۴۰۲ و کاهش ۲۱ درصدی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: بر اساس این عملکرد، فرمانده انتظامی شهرستان در سال ۱۴۰۴ به عنوان یکی از مدیران برتر فراجا معرفی شد که این موفقیت حاصل همراهی دادستانی، شورای تأمین، اداره اطلاعات و مردم است.

وی با اشاره به حوادث جنگ ۱۲ روزه و حملات موشکی، سال ۱۴۰۳ را سالی استثنایی برای ناجا توصیف کرد و گفت: همکاران من شبانه‌روز در ایست‌های بازرسی مستقر بودند و با وجود گرمای شدید، حتی یک مورد اعتراض از سوی شهروندان گزارش نشد و مردم با تشکر از پلیس، روحیه وحدت و تعصب ملی خود را به نمایش گذاشتند.

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی شرق استان تهران گفت: هدف اصلی دشمن را ایجاد تفرقه در جامعه است و از اصحاب رسانه خواست با ترویج فرهنگ وحدت و همدلی، در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن نقش‌آفرینی کنند.

سرهنگ حسنوند ادامه داد: اختلاف‌نظر طبیعی است، اما باید یک ایران قوی و همدل داشته باشیم و اجازه ندهیم جیره‌خواران خارجی بین ما اختلاف بیندازند.

فرماتده انتظامی شهرستان پردیس گفت: در این نشست اظهار کرد: حفظ نظم و امنیت بر عهده نیروی انتظامی است و آگاهی بخشی به شهروندان برای پیشگیری از تخلفات بر عهده رسانه است.

سرهنگ مجتبی سهرابی منش با اشاره به نامناسب بودن ساختمان نیروی انتظامی، توضیح داد: ساختمان مدرسه در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفته که فاقد شرایط لازم برای استقرار نیروهای انتظامی شهرستان است.

وی گفت: تماس شهروندان با ۱۱۰ مختص شهرستان است و پس از اعلام بر اساس شرایط قانونی و اعلامی و در کمترین زمان ممکن ، نیروها به محل اعزام و اقدامات مقتضی انجام می شود.

شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۵۰۰هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

منبع: ایرنا