شناسهٔ خبر: 79485151 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

آزادگان، آموزگاران صبر، ایثار و آزادمردی هستند

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان در آیین گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، آزادگان را مایه افتخار ملت ایران و نماد ایستادگی و...

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا از خوزستان، سید رضا حسینی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان امروز سوم شهریورماه در مراسم تجلیل از آزادگان شهرستان اهواز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای غریب اسارت و آزادگانی که پس از تحمل سال‌ها رنج و دوری به رحمت خدا رفته‌اند، اظهار کرد: برای من افتخار بزرگی است که در بنیاد شهید و امور ایثارگران، شاگرد و خدمتگزار شما آزادگان گران‌قدر باشم. شما با صبر، مقاومت و پایمردی خود درس‌های بزرگی به همه ما آموخته‌اید.

وی افزود: امروز جای شهدای غریب اسارت و همرزمانی که دیگر در میان ما نیستند، در این محفل خالی است، یاد همه آزادگانی را که به رحمت الهی پیوسته‌اند گرامی می‌داریم و امیدواریم روح بلند آنان میهمان سفره رحمت پروردگار باشد.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان با اشاره به جایگاه والای آزادگان در فرهنگ ایثار و مقاومت بیان کرد: روز بازگشت آزادگان، یکی از روزهای به‌یادماندنی تاریخ ملت ایران است؛ روزی که سراسر کشور غرق در شادی و شعف شد که ما وظیفه داریم سالروز این بازگشت غرور آفرین را به بهترین شکل گرامی بداریم و قدردان سال‌های صبر، استقامت و فداکاری شما باشیم.

حسینی ادامه داد: با وجود اینکه سه هفته پیش حادثه‌ای برای من پیش آمد و اکنون در مرخصی استعلاجی به سر می‌برم، وظیفه خود دانستم با تمام توان برای برگزاری این برنامه تلاش کنم زیرا حضور در جمع آزادگان و خدمت به این عزیزان، برای من افتخاری ارزشمند است.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان با تأکید بر عظمت منش و روحیه آزادگان گفت: در بزرگی، ایثار و مقاومت آزادگان هیچ تردیدی وجود ندارد من همواره گفته‌ام که آزادگان در میان جامعه ایثارگری از جایگاهی ویژه برخوردارند، زیرا آنان معنای واقعی آزادمردی گذشت و فداکاری را در سخت‌ترین روزهای اسارت تجربه کرده‌اند در برابر آن همه صبر و استقامت هرچه بگوییم اندک است و ما همواره شرمنده بزرگواری شما هستیم.

وی همچنین از مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران برای همکاری در برگزاری این مراسم قدردانی کرد و افزود: هنگامی که برای برگزاری جشن سالروز بازگشت آزادگان با مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت‌وگو کردیم ایشان با روی گشاده از این برنامه استقبال کردند باید قدر مدیران ارزشی و همراه با جامعه ایثارگری را بدانیم و امیدواریم این همکاری سرآغاز برنامه‌های مشترک دیگری برای تکریم آزادگان و ایثارگران باشد.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات جامعه ایثارگری اشاره کرد و گفت: ما از مشکلات آزادگان به‌ ویژه در حوزه‌های اشتغال، مسکن و درمان آگاه هستیم و برای حل آن‌ها تلاش می‌کنیم؛ اما ارائه خدمات در چارچوب قوانین و مقررات انجام می‌شود با این‌حال هر اقدامی که در توان ما باشد برای خدمت به شما انجام خواهیم داد چرا که خود را خدمتگزار آزادگان و خانواده‌های معظم ایثارگران می‌دانیم.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان با بیان اینکه خود از خانواده شهداست، تصریح کرد: من فرزند شهید و از جنس همین خانواده هستم و با مسائل، دغدغه‌ها و دشواری‌های جامعه ایثارگری بیگانه نیستم اعتراض یا مطالبه هر آزاده و ایثارگر بی‌ دلیل نیست و بی‌تردید فشارهای زندگی و مشکلات خانوادگی در بیان این مطالبات مؤثر است وظیفه ما شنیدن سخنان این عزیزان و تلاش برای رفع مشکلات آنان است.

وی در پایان گفت: امروز گرد هم آمده‌ایم تا ساعتی را در کنار یکدیگر با شادی و صمیمیت سپری کنیم امیدوارم این نشاط و آرامش را با خود به خانه ببرید و آن را به خانواده‌های صبور و گران‌ قدرتان هدیه کنید از خداوند متعال برای همه آزادگان سرافراز و خانواده‌های آنان سلامتی، عزت و سربلندی مسئلت دارم.

انتهای پیام