شناسهٔ خبر: 79485108 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تصادف های فوتی در بوشهر ۱۴ درصد کاهش یافت

بوشهر- ایرنا- مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر گفت:امسال تعداد تصادف های منجر به فوت در جاده‌های این استان به ۷۰ فقره رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا فرزاد رستمی سه‌شنبه در نشست با اصحاب رسانه بیان کرد: شمار جان‌باختگان حوادث جاده‌ای استان نیز ۸۲ نفر است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد کاهش یافته است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲ هزار و ۶۵۷ فقره تصادف در جاده‌های استان بوشهر ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش دارد.

کلنگ زنی ۳۲ طرح راهداری در هفته دولت

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به برنامه‌های هفته دولت گفت: عملیات اجرایی ۳۲ پروژه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اعتباری حدود ۲۳ هزار میلیارد ریال در این هفته آغاز می‌شود.

رستمی ادامه داد: همچنین ۶۶ پروژه با ارزش روز ۲۱ هزار ۹۹۰ میلیارد ریال آماده افتتاح و بهره‌برداری است.

وی بیان کرد: این پروژه‌ها در بخش‌های تعریض و بهسازی راه‌ها، احداث راه‌های روستایی، نگهداری راه‌ها، اجرای ابنیه فنی، روشنایی، خرید ماشین‌آلات، حذف نقاط حادثه‌خیز و ایمن‌سازی مسیرها تعریف شده‌اند.

رستمی گفت: در مجموع ۱۱۳ کیلومتر تعریض و بهسازی راه، ۲۶۸ کیلومتر لکه‌گیری و روکش آسفالت حفاظتی و ۶۳ کیلومتر احداث و بهسازی راه روستایی در قالب این طرح‌ها اجرا می‌شود.

وی افزود: اجرای روشنایی در ۱۳.۵ کیلومتر از محورهای استان، احداث یا تعویض ۱۷ دستگاه ابنیه فنی شامل پل و آبرو و خط‌کشی حدود یک‌هزار و ۸۰۰ کیلومتر از راه‌های استان نیز پیش‌بینی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر اضافه کرد: چهار دستگاه ماشین‌آلات سنگین به ناوگان راهداری افزوده می‌شود، چهار نقطه حادثه‌خیز رفع خطر خواهد شد و ۱۲ کیلومتر نیوجرسی یا بلوک مفصلی نیز نصب می‌شود.

رستمی ادامه داد: نصب حدود ۱۵ هزار عدد انواع علائم، تابلوهای اطلاعاتی و تجهیزات ایمنی از جمله چشم‌گربه‌ای و تابلوهای مختلف نیز در دستور کار است.

وی گفت: عملیات اجرایی نصب ۴۲ سامانه ثبت تخلف با قراردادی افزون بر یکهزارو ۴۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی آغاز شده و برخی از محل‌های نصب این سامانه‌ها نیز جانمایی شده است.

عملکرد راهداری در ۵ ماهه نخست امسال
وی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون، سه میلیون و ۹۸ هزار تن کالا در استان بوشهر جابه‌جا شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته اندکی کاهش دارد.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر افزود: با وجود کاهش جزئی در حمل کل کالا، ۱۰۶ هزار تن کالای اساسی در این مدت جابه‌جا شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۶۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

رستمی تعداد سفرهای حمل کالاهای اساسی را پنج هزار و ۷۷۶ سفر اعلام کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۹۹۴ مسافر در قالب ۲۰۷ هزار و ۷۶۷ سفر در استان بوشهر جابه‌جا شده‌اند.

وی گفت: اکنون ۲۰۷ شرکت حمل‌ونقل باری در استان فعالیت دارند و ناوگان باری استان شامل چهار هزار و ۴۰۶ دستگاه خودرو و ۶ هزار و ۸۸ راننده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر افزود: در بخش حمل‌ونقل مسافری نیز یک‌هزار و ۲۹۸ دستگاه ناوگان شامل ۳۵۷ دستگاه اتوبوس، ۷۳۹ دستگاه مینی‌بوس و ۲۰۲ دستگاه سواری فعال است و یک‌هزار و ۷۰۰ راننده در این بخش فعالیت می‌کنند.

رستمی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۶۹ میلیون و ۴۲۰ هزار تردد رفت و برگشتی در جاده‌های استان ثبت شده و ۷۸ سامانه ترددشمار نیز در محورهای ارتباطی استان فعال است.

وی اظهار کرد: ۵۶ سامانه ثبت تخلف و ۲۵ دوربین نظارت تصویری در جاده‌های استان فعال است و چهار دوربین نظارت تصویری دیگر نیز در حال نصب و راه‌اندازی است.
رستمی افزود: افزون بر چهار سامانه ثبت تخلف سیار، عملیات اجرایی نصب ۴۲ سامانه جدید نیز آغاز شده است.
وی گفت: سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های استان بوشهر نیز از ابتدای سال تاکنون چهار هزار و ۵۶۷ تماس دریافت کرده است.

بهسازی ۲۰ نقطه حادثه خیز در دستور کار دولت
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر درباره نقاط حادثه‌خیز بیان کرد: بر اساس مصوبه سال ۱۴۰۱ که به‌روزرسانی شده، از مجموع ۸۷۱ نقطه حادثه‌خیز شناسایی‌شده در کشور، ۱۰ نقطه در استان بوشهر قرار دارد.
رستمی افزود: برخی از این نقاط با اقدام‌های زودبازده و برخی با اجرای طرح‌های اساسی رفع خطر شده و صورت‌جلسه رفع آن‌ها تنظیم شده است.
وی ادامه داد: همچنین ۲۰ نقطه حادثه‌خیز دیگر در کمیسیون ایمنی استان شناسایی و تعیین تکلیف شده که چهار مورد به‌طور کامل رفع خطر شده و دیگر نقاط بین ۴۰ تا ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
رستمی گفت: ۲۰ قوس خطرناک و ۱۶ مقطع پرتصادف نیز از سوی استان شناسایی شده و عملیات آشکارسازی و ایمن‌سازی آن‌ها با هماهنگی پلیس راه و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حال انجام است.