شناسهٔ خبر: 79477208 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

دستگیری ۲۵۵ سارق و مالخر در تهران

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۲۵۵ سارق و مالخر در قالب باندهای سرقت، جعل و مالخری خبر داد. فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۲۵۵ سارق و مالخر در قالب باندهای سرقت، جعل و مالخری خبر داد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

سردار محمدیان با بیان اینکه پلیس در سخت‌ترین شرایط، تمام توان خود را برای گشت‌زنی، تأمین امنیت و خدمت‌رسانی به مردم به کار گرفت و بخش عمده شهدای پلیس نیز در حین خدمت به شهادت رسیدند گفت: به مردمی که پای کار نظام ایستاده‌اند افتخار می‌کنیم. حتی در مقر‌هایی که هدف بمباران قرار گرفته بودند، همکاران پلیس در کانکس‌ها و در شرایط دشوار به خدمت‌رسانی ادامه دادند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ همچنین با اشاره به معرفی فرمانده جدید پلیس آگاهی تهران گفت: سرهنگ خدایی از چهره‌های شناخته‌شده و دارای تخصص در حوزه کشف جرم است و با حکم سردار رادان، برای مدت سه سال به عنوان فرمانده پلیس آگاهی تهران منصوب شده است.

وی ادامه داد: به فرمانده جدید پلیس آگاهی تأکید شده است که تعامل مؤثر و مستمر با اصحاب رسانه را در دستور کار قرار دهد.

محمدیان در ادامه با اشاره به دستاورد‌های پلیس آگاهی تهران گفت: در جریان اجرای طرح‌های جدید، مجموعاً ۲۵۵ سارق و مالخر در قالب باند‌های سرقت، جعل و مالخری با استفاده از شیوه‌های نوین و بدیع شناسایی و دستگیر شدند.

وی با تأکید بر اهمیت برخورد با مالخران اظهار کرد: تا زمانی که بازار خرید و فروش اموال مسروقه وجود داشته باشد، چرخه سرقت ادامه خواهد داشت و دستگیری مالخران می‌تواند این چرخه را متوقف کند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پایان گفت: در بخشی از اموال مکشوفه، نزدیک به یک میلیون عدد باتری قلمی کشف شده که ارزش ریالی مجموع این کشفیات حدود ۷۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

انتهای پیام/