شناسهٔ خبر: 79472610 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اخبار کوتاه روز سه‌شنبه یزد

یزد- ایرنا- طراحی سامانه میزخدمت الکترونیکی در تعزیرات حکومتی، اتصال روستاها به اینترنت پرسرعت و اجرای کف سازی سطح معابر، اهم اخبار کوتاه روز سه‌شنبه استان یزد است.

صاحب‌خبر -

طراحی سامانه میزخدمت الکترونیکی سازمان تعزیرات حکومتی

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان از طراحی سامانه میزخدمت الکترونیکی تعزیرات حکومتی (حکم ایران) در سایت سازمان تعزیرات حکومتی به نشانی اینترنتی tazirat۱۳۵.ir خبر داد.

منصور انصاری گفت: به منظور تسریع در رسیدگی به شکایات مردمی از تخلفات صنفی و با هدف کاهش مراجعات مردمی و پاسخگویی به تقاضاهای مطروحه در این زمینه، سامانه میز خدمت الکترونیک سازمان تعزیرات حکومتی (حکم ایران) طراحی و مورد بهره برداری قرار گرفت.

اتصال سه روستای استان به اینترنت پرسرعت

با بهره‌برداری از سایت جدید ارتباطی در روستای محسن آباد بخش مرکزی شهرستان تفت، ۸۰ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۲۴۰ نفر به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت نسل جدید همراه اول متصل شدند.

اکرم فداکار از بهره‌برداری سایت ارتباطی جدید در روستای محسن آباد، توابع بخش مرکزی شهرستان تفت خبر داد و گفت: با اجرای این طرح روستاهای تقی آباد، خشک آباد، شهرستان تفت نیز با جمعیتی بالغ بر ۸۰ خانوار (۲۴۰ نفر) از اینترنت پرسرعت با کیفیت و پایدار ۴G برخوردار شدند.

اجرای طرح کف‌سازی کوچه و پارکینگ حسینیه محله گلچینان

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد از اجرای طرح کف‌سازی کوچه و پارکینگ حسینیه محله گلچینان با اعتباری بالغ بر ۳۴ میلیارد ریال خبر داد.

امین خبیری گفت: طرح کف‌سازی کوچه و پارکینگ محله گلچینان با هدف بهسازی معابر، ساماندهی فضای پیرامونی حسینیه و ارتقای کیفیت محیط شهری با اعتباری بالغ بر ۳۴ میلیارد ریال در حال اجراست.

آغاز مرمت حصار شرقی کهن دژ نارین قلعه میبد با روش‌های اصیل

طرح عملیات مرمت و بازسازی بخش‌های آسیب‌دیده حصار شرقی کهن دژ نارین قلعه میبد با هدف تثبیت ساختار، جلوگیری از ادامه روند فرسایش و حفاظت از بافت تاریخی اثر، بر اساس اصول علمی مرمت و با استفاده از مصالح بومی و سازگار با ساختار بنا اجرا می‌شود.

در مرحله نخست، عملیات زیرسازی و استحکام‌بخشی بخش‌های آسیب‌دیده حصار در دستور کار قرار گرفته است.

واژگونی پژو ۴۰۵ در محور مهریز به انار یک فوتی برجا گذاشت

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان از امدادرسانی تیم عملیاتی پایگاه امداد و نجات «زین‌الدین» مهریز به حادثه واژگونی خودروی سواری پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۵۰ محور مهریز به انار خبر داد.

محمد عشقی با اعلام جزئیات این حادثه اظهار داشت: در پی تماس مرکز اورژانس با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر (EOC) مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۵۰ محور مهریز به انار، بلافاصله یک تیم عملیاتی تخصصی از پایگاه امداد و نجات زین‌الدین شهرستان مهریز به محل حادثه اعزام شد.