جوان، جان کری، وزیر خارجه آمریکا امروز برای دیدار با فرانک والتر اشتاین مایر، همتای آلمانی اش به برلین رفت تا در مورد موضوع هایی از جمله حل بحران سوریه با هم رایزنی کنند.
جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در نشست خبری مشترک با همتای آلمانی خود ضمن تقدیر از همکاری های آلمان در گفتگو ها با ایران گفت: هر چند که مدت زمان بسیار زیادی را در این خصوص صرف کردیم، ولی نتایج آن بسیار برای جهان اهمیت دارد.
وی گفت: اکنون همه ما درخصوص اجرای (توافق) بسیار هوشیار هستیم و کسی قرار نیست با این تصور که کار انجام شده است، موضوع را نادیده بگیرد. کار هنوز تمام نشده است، کار از بسیاری از جهات، شروع شده است.
وزیر امور خارجه آمریکا گفت: من نیز مانند رئیس جمهور اوباما، از شراکت با آلمان بسیار تقدیر و ابراز خرسندی می کنیم.
رهبری صدر اعظم آلمان در بسیاری از موارد، همه ما را قادر ساخته است در بحران های چند گانه ای که همه ما در آن واحد با آنها درگیر هستیم، پیشرفت داشته باشیم.
در حال تکمیل/