شناسهٔ خبر: 79446791 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفت‌و‌گو با SNNTV مطرح شد؛

فریدونی: تکواندو ایران در ناگویا مدعی است

پیشکسوت تکواندو ایران با تمجید از شرایط فعلی تیم‌های ملی، فضای همدلی و رقابت سالم میان ملی‌پوشان را یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت دانست و تأکید کرد ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا می‌تواند یکی از مدعیان اصلی کسب مدال باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از قهرمانی تیم ملی تکواندو مردان ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان، جواد فریدونی شرایط این روزهای تکواندو ایران را امیدوارکننده توصیف کرد و معتقد است ترکیب جوانی، انگیزه بالا و فضای مثبت حاکم بر اردوها می‌تواند زمینه‌ساز موفقیت‌های بزرگ در رویدادهای پیش‌رو باشد.

فریدونی با اشاره به پیگیری مداوم وضعیت تیم‌های ملی اظهار داشت: چیزی که در حال حاضر بیشتر از هر موضوعی به چشم می‌آید، فضای خوب روحی و روانی بین ملی‌پوشان است. بازیکنان با هم رفاقت دارند و این حس که برای موفقیت یکدیگر تلاش می‌کنند، در عملکرد تیم کاملاً مشخص است. این شرایط را هم در تیم مردان و هم در تیم زنان می‌توان دید.»

این مربی و پیشکسوت تکواندو ادامه داد: شرایط فنی ملی‌پوشان به شکلی است که در دو سال آینده، انتخاب نفرات اصلی برای کادر فنی کار آسانی نخواهد بود. رقابت درون تیمی افزایش پیدا کرده و همه ورزشکاران برای حضور در ترکیب اصلی انگیزه دارند.

فریدونی: مردان تکواندو ایران در ناگویا مدعی هستند

بازگشت امیدوارکننده دانیال بزرگی

فریدونی درباره بازگشت دانیال بزرگی پس از چهار سال دوری از میادین نیز گفت: «دانیال را از سال‌ها قبل می‌شناسم. او هم از نظر اخلاقی شخصیت خوبی دارد و هم از نظر فنی ورزشکار توانمندی است. خودم هم دوران محرومیت را تجربه کرده‌ام و می‌دانم چنین شرایطی برای یک ورزشکار چقدر سخت است.»

وی افزود: حمایت‌هایی که از دانیال انجام شد، نقش مهمی در بازگشت او داشت. وقتی ورزشکار احساس کند مجموعه‌ای پشت او ایستاده، انگیزه بیشتری برای ادامه مسیر پیدا می‌کند. خوشحالم که او تسلیم نشد و توانست دوباره به سطح اول تکواندو برگردد.

نگرانی از سبک‌وزن وجود ندارد

فریدونی درباره عملکرد تیم ملی مردان در پرزیدنت‌کاپ پاکستان و کسب پنج مدال طلا و دو برنز عنوان کرد: عملکرد تیم خوب بود. البته در یکی از وزن‌های سبک مدال نگرفتیم، اما این مسئله جای نگرانی ندارد.

او درباره شرایط یاسین ولی‌زاده نیز گفت: یاسین ورزشکار باکیفیتی است و توانایی بالایی دارد. در این مسابقات هم شرایط جسمانی مناسبی نداشت و با بیماری روبه‌رو بود. ما همیشه در برخی وزن‌های سبک چالش‌هایی داشته‌ایم، اما با توجه به جوان‌گرایی انجام‌شده، این موضوع قابل مدیریت است.

فریدونی تأکید کرد: ورزشکاران جوانی که وارد تیم ملی شده‌اند، به مرور تجربه بیشتری کسب می‌کنند. کادر فنی هم نگاه خوبی به پشتوانه‌سازی دارد و در رده‌های پایه نفرات مستعدی حضور دارند که می‌توانند در آینده به تیم ملی کمک کنند.

تیم ملی زنان تکواندو

آینده روشن در بخش زنان

این پیشکسوت تکواندو درباره روند تیم ملی زنان نیز گفت: در بخش زنان هم مسیر خوبی آغاز شده است. حضور نفرات جوان در کنار بازیکنان باتجربه باعث شده رقابت افزایش پیدا کند. حنا زرین‌کمر یکی از نمونه‌های موفق این روند است که توانست خیلی سریع خودش را در سطح بزرگسالان نشان دهد.

وی افزود: وقتی ورزشکار احساس کند جایگاهش تضمین‌شده نیست، برای پیشرفت بیشتر تلاش می‌کند و این رقابت به رشد تیم کمک خواهد کرد.

پرزیدنت کاپ

ناگویا می‌تواند صحنه درخشش ایران باشد

فریدونی درباره شرایط سخت مسابقات و فشار بدنی تکواندوکاران اظهار داشت: تکواندو ورزش پرفشاری است و بازیکنان همیشه با مسابقات سخت روبه‌رو هستند. مدیریت این شرایط نیاز به تجربه دارد و خوشبختانه کادر فنی تیم ملی و مسئولان فدراسیون چنین تجربه‌ای را دارند.

او در پایان درباره بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: به تیم مردان ایران بسیار امیدوار هستم و فکر می‌کنم می‌توانیم یکی از تیم‌های پرمدال این رقابت‌ها باشیم. رقبایی مانند کره جنوبی، چین و ازبکستان قدرتمند هستند، اما ایران هم ظرفیت بالایی دارد.

فریدونی درباره تیم زنان نیز خاطرنشان کرد: تکواندوکاران زن ایران بارها در مسابقات بزرگ توانایی خود را نشان داده‌اند. امیدوارم در ناگویا هر دو تیم مردان و زنان با دست پر برگردند و بار دیگر ثابت کنند تکواندو یکی از رشته‌های پرافتخار ورزش ایران است.