شناسهٔ خبر: 79408200 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

فخیم: شرایط تیم فوتسال مس سونگون مساعد است

سرمربی - بازیکن تیم فوتسال مس سونگون گفت: علی‌رغم تمام مسائلی که مطرح می‌شد، وضعیت مس سونگون مساعد و خوب است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، فرهاد فخیم، سرمربی - بازیکن تیم فوتسال مس سونگون ورزقان پس از برد 4 بر صفر تیمش در دیدار هفته نخست لیگ برتر مقابل پردیس شهید شیری قزوین اظهار داشت: الحمدلله شرایط تیم بسیار مساعد است. اوایل فصل، حاشیه‌هایی از بیرون مطرح می‌شد و در رسانه‌ها و افکار عمومی گفته می‌شد که تیم ما امکانات یا شرایط مالی مناسبی ندارد، اما واقعاً چنین مسائلی وجود نداشت. تمام تلاش‌مان را کردیم تا تیمی خوب و منسجم، متشکل از بازیکنان بومی و جوان، روانه مسابقات کنیم.

وی افزود: در اینجا لازم است تشکر ویژه‌ای از مهندس کافی داشته باشم که تا جایی که توانستند از تیم حمایت کردند و امکانات خوبی در اختیار ما گذاشتند. دو اردوی مناسب برگزار کردیم و به لطف خدا شرایط تیم بسیار خوب است. امیدوارم با حمایت این هواداران پرشور بتوانیم مسیر موفقیت را ادامه دهیم. آن‌ها زحمت زیادی می‌کشند و حمایت‌شان برای ما ارزشمند است.

فخیم درباره به ثمر رساندن دو گل در نخستین بازی تیمش در فصل جدید لیگ گفت: بچه‌ها و جوانان زحمت می‌کشند، من هم دو گل خالی زدم. هدف بردن تیم است که خدا را شکر توانستیم به سه امتیاز برسیم. بازی به بازی پیش می‌رویم و امیدوارم بتوانیم در ادامه نیز نتایج خوبی کسب کنیم.

سرمربی - بازیکن تیم فوتسال مس سونگون ادامه داد: در حال حاضر هیچ فشاری برای قرار گرفتن روی سکو یا قهرمانی روی تیم وجود ندارد. تیم ما از ابتدا برای چنین هدفی بسته نشده است. تمرکزمان فقط روی هر مسابقه است و تلاش می‌کنیم در هر بازی بهترین عملکرد را داشته باشیم و امتیازات لازم را به دست بیاوریم.

وی درباره جذب مانی قانع نیز گفت: این بازیکن چهار فصل پیش در تیم امید مس سونگون حضور داشت و سپس به گهرزمین رفت. او خرید بسیار خوبی برای ما بوده و یکی از بازیکنان پرتلاش تیم است. امیدوارم در کنار مانی قانع، چهار یا پنج بازیکن دیگر ما نیز از سوی آقای شمسایی به تیم ملی دعوت شوند. این بازیکنان توانایی آن را دارند که چندین سال برای تیم ملی بازی کنند.

فخیم در رابطه با تجربه هم‌زمان سرمربی ـ بازیکن بودن خاطرنشان کرد: البته پیش‌تر هم این تجربه را داشته‌ام. این کار یک نکته مثبت و یک نکته منفی دارد. نکته مثبتش این است که وقتی در زمین بازی می‌کنم، شرایط مسابقه و وضعیت بازیکنان را بهتر درک می‌کنم و می‌توانم بر اساس جریان بازی تصمیم بگیرم و تعویض‌ها را انجام دهم. از طرفی، حضور هم‌زمان در زمین باعث می‌شود تمرکز کامل روی وظایف مربیگری نداشته باشم.

وی در پایان گفت: با این حال، خوشبختانه کادر فنی بسیار قدرتمندی در کنار ما حضور دارد. چند نفر از اعضای کادر نیز سال‌ها بازیکن تیم ملی و فعال لیگ برتر بوده‌اند. همین موضوع باعث شده درک متقابلی میان ما وجود داشته باشد و خدا را شکر تاکنون با مشکل خاصی مواجه نشده‌ایم.

انتهای پیام/