شناسهٔ خبر: 79396945 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

قرارداد پوگبا با موناکو فسخ شد

پل پوگبا و باشگاه موناکو مسیرشان را از هم جدا کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه موناکو امروز (چهارشنبه) به طور رسمی خبر از فسخ قرارداد پل پوگبا با توافقی دو جانبه داد. این هافبک فرانسوی که تابستان گذشته پس از سپری کردن محرومیت 18 ماهه‌اش به خاطر دوپینگ، با امضای قراردادی دو ساله به موناکو پیوست، فصل اول حضورش در این تیم خوب پیش نرفت و به خاطر چهار مصدومیت مختلفی که به آن دچار شد، در مجموع در 6 بازی توانست برای این تیم به میدان برود.

هافبک پیشین تیم‌های یوونتوس و منچستریونایتد که تا پایان ماه ژوئن 2027 تحت‌قرارداد باشگاه موناکو بود، گفته می‌شود تماس‌هایی از جانب باشگاه‌های عربستانی و لیگ فوتبال حرفه‌ای آمریکا ( MLS) دریافت کرده است.

 

پوگبای 33 ساله در سال 2023 زمانی که بازیکن یوونتوس بود؛ به دلیل دوپینگ با چهار سال محرومیت مواجه شد اما در نهایت فرجام‌خواهی‌اش جواب داد و پس از سپری کردن 18 ماه از محرومیتش توانست مجوز بازگشت به مستطیل سبز را بگیرد.

انتهای پیام/