شناسهٔ خبر: 79327811 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

عباس پاپی‌زاده زاده نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی؛

رسانه‌های دزفول در پوشش اخبار جنگ‌ سنگ تمام گذاشتند

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی:عباس پاپی‌زاده روز سه‌شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی در دفتر امام جمعه این شهرستان بیان کرد: رسانه‌ها، مداحان و هیات‌های مذهبی تلاش زیادی برای حضور مردم در خیابان‌ها طی ماه‌های اخیر داشتند که نیاز است از آنها قدردانی شود.

وی تصریح کرد: خبرنگاران دزفول با حضور همیشگی خود اجازه ندادند برخی سایت‌ها و پیج‌های معلوم الحال عرض اندام کنند؛ ما نیز قدردان زحمات آنها هستیم.
نماینده دزفول ضمن گرامیداشت روز خبرنگار تاکید کرد: اگر اداره‌ای درخصوص برگزاری آیین گرامیداشت روز خبرنگار کم‌کاری کند در حق آنها ظلم کرده است.
نماینده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در دزفول نیز در این نشست، روز خبرنگار را به فعالان این حوزه که در شرایط بحرانی کشور سنگ تمام گذاشتند، قدردانی کرد.
سهیلا حاجی نوروز افزود: خبرنگاران دزفول در جنگ تحمیلی سوم عملکرد خوبی داشتند و هیچگونه تذکری طی این مدت دریافت نکردند.
وی با اشاره به تلاش خبرنگاران در شرایط جنگی برای حفظ اتحاد مردم ادامه داد: برای برگزاری برنامه روز خبرنگار نامه‌نگاری زیادی انجام شد ولی ادارات اندکی در این خصوص پیش قدم شدند، این در حالی است که خبرنگاران تمامی حوزه‌ها را پوشش می‌دهند و نیاز است توسط همه نهادها حمایت شوند.

رییس شورای فرهنگ عمومی دزفول نیز از تلاش رسانه‌های شهرستان قدردانی کرد و گفت: دزفول ظرفیت بالایی از نظر تعدد خبرنگاران دارد.
حجت الاسلام مسعود بهرام‌پور افزود: خبرنگاران این شهرستان همواره در کنار قرارگاه امام خامنه‌ای حضور داشتند و در این مدت نه تنها نقطه ضعفی از آنها مشاهده نشد بلکه در دفاع در برابر دشمن صهیونیستی و آمریکایی اقدامات بسیار خوبی انجام دادند و محتواهای خوبی تهیه و منتشر کردند.

وی بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی مسیر جدیدی آغاز کرده بود که به علت شرایط کشور اقدامات به عقب افتاد با این وجود، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی فعال است و گزارش‌ها در نشست‌های بعدی اعلام خواهد شد.

رییس شورای فرهنگ عمومی دزفول گفت: در افق پساجنگ، چشم اندازهای بلندی در نظام جمهوری اسلامی در حوزه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دیده شده است که باید برنامه‌های چشم اندازهای پیش رو را در این خصوص تنظیم کرد.
وی بر ضرورت داشتن چشم انداز درخصوص میراث فرهنگی و گردشگری در برنامه‌های آینده تاکید کرد و افزود: باید برای گردشگری، دفاع مقدس و میراث فرهنگی سند نوشته شود.
امام جمعه دزفول تصریح کرد: دزفول در حوزه ورزش و مردم نیز ظرفیت‌های زیادی دارد ولی با وجود ورزشکاران پیشرو کمبودهای زیادی در زیرساخت‌ها وجود دارد.

وی افزود: جوانان زیادی در حوزه ورزش دزفول فعال هستند ولی چشم اندازی در این خصوص تدوین نشده ضمن اینکه ورزش‌های همگانی نیز در شهرستان بسیار کمرنگ است.
حجت الاسلام بهرام‌پور ادامه داد: با توجه به بالا بودن میانگین سنی جمعیت باید برنامه‌های ورزشی ویژه این سن تدارک یابد و پارک ویژه سالمندان راه‌اندازی و زیرساخت‌های آن فراهم شود.
وی بیان کرد: باید چشم‌اندازهایی برای گسترش مساجد در نظر گرفته شود و کمبودها ارائه گردند تا ضمن نظم‌بخشی به امور، حرکت به سمت «مسجد محله» پیش رود.

حجت الاسلام سیدعلی رکنی زاده دبیر مرکز رسیدگی به امور مساجد دزفول نیز در خصوص روز جهانی مسجد گفت: مرکز رسیدگی به امور مساجد دزفول از ۲ سال پیش به ریاست امام جمعه شهرستان راه اندازی شده است.
وی افزود: وظیفه اصلی این مرکز، هم افزایی و یکپارچه سازی تمامی نهادهای مرتبط برای ارتقا و ساماندهی مساجد است.
دبیر مرکز رسیدگی به امور مساجد دزفول، آموزش و حمایت از ارکان مساجد، ارزیابی و سطح بندی مساجد را از دیگر وظایف این مرکز عنوان کرد و گفت: طرح جامع ساماندهی مساجد سال گذشته در دزفول در محورهای مختلف آغاز شد و اقداماتی در این راستا صورت گرفت.
حجت الاسلام رکنی زاده با بیان اینکه نیمی از مساجد دزفول امام جماعت دارند، ادامه داد: تاکنون ۸۰ حکم برای ائمه جماعات مساجد دزفول صادر شده است که ۶۰ مسجد هیات امنا دارند.

نماینده دزفول در مجلس نیز گفت: دزفول درگیر معضلات اجتماعی زیادی است با این وجود، مساجد برخی مناطق دزفول فعال نیستند؛ برخی نقاط پرجمعیت این شهرستان از جمله زیباشهر مغفول مانده اند و برنامه فرهنگی برای آنها در نظر گرفته نشده است.

عباس پاپی زاده بر ضرورت ترویج و توسعه برنامه‌های فرهنگی تاکید کرد و افزود: مناطق زیباشهر و پیام نور از جمله مناطق بحرانی شهرستان هستند که باید برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای برای آنها تدارک دیده شود.

رئیس اداره ورزش و جوانان دزفول نیز درخصوص تجلیل از ورزشکاران، به‌ویژه کشتی‌گیران، گفت: پاداش به ورزشکاران در بدو ورود آن‌ها به دزفول پرداخت شده است.

محمد زمانی افزود: برای برگزاری آیین تجلیل از ورزشکاران نیز باید پاداشی در نظر گرفته شود، ضمن اینکه در صورت تجلیل از برخی ورزشکاران، بقیه گلایه‌مند می‌شوند.

وی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های ورزشی شهرستان می‌توان چشم اندازهایی برای توسعه ورزش تدوین کرد به شرط اینکه اعتبار موردنیاز تامین شود.
رئیس اداره ورزش و جوانان دزفول افزود: ورزش همگانی دزفول در ۱.۵ سال گذشته رها شده بود، که مسوول جدید منصوب و فعالیت خود را آغاز کرد.
وی افزود: برگزاری ورزش همگانی نیازمند همکاری شهرداری برای حضور مردم در پارک‌ها است؛ در ایام گرم تابستان نیز باید سالنی برای ورزش‌های همگانی در نظر گرفته شود.
زمانی خاطرنشان کرد: تعدادی طرح نیمه تمام با همت، تلاش و پیگیری نماینده دزفول اجرا شد که به زودی افتتاح خواهند شد.
وی افزود: برنامه‌های بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت زیادی در حوزه ورزش دزفول برنامه ریزی شده است که انتظار می‌رود با همکاری سایر مسوولان به نتیجه برسند.